Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sen, który nie daje mi spokoju... Co może oznaczać?! Tylko bez głupich żartów...

Polecane posty

Gość gość

Już dawno nie śniło mi się coś tak realistycznego; zapamiętałam tyle szczegółów, że aż mnie to przeraża, ale od początku... Dom, robię porządki w kuchni, jestem sama. Sprzątam, aż tu nagle - wchodzi do domu bliski mi mężczyzna. Mówi coś do mnie, uśmiecha się, kładąc na lodówkę jakąś niewielką kartkę i wychodzi do łazienki. Zaciekawiona tym, co może być na niej napisane, kończę sprzątanie i podchodzę do lodówki; czytam tekst, pisany odręcznie, starannym pismem: Wizyta u prostytutki (napisane na środku). Dzień, godzina i pozycja, w jakiej był uprawiany seks (w prawym, górnym rogu). W dolnym, także prawym - cena za usługę (kilkaset złotych; pamiętam dwa zera na końcu tej kwoty). W dolnym, lewym - podpis klienta oraz prostytutki. Środek kartki - pusty, bez żadnego słowa. Pamiętam, że stałam przy tej lodówce, jak wryta, a serce waliło, jak oszalałe. Chwilę później, kiedy on już wyszedł z łazienki, zaczęłam na niego krzyczeć, rzucając tym świstkiem w twarz. Nagle się obudziłam, totalnie skołowana, zdezorientowana..

Gość gość
sprawdz w senniku - zdrada

Gość gość
Zadzwoń do wróżbity Macieja,intryguje mnie ta lodówka coś jest nie tak .