Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły gdyby wasz syn przeczytał wasze wypowiedzi o penisach na kafe?

Polecane posty

Gość gość

Powiedzmy za 15 lat wasz syn wchodzi na kafe, jest w okresie dojrzewania i czyta wypowiedzi kobiet na temat preferowanego członka jak większość rówieśników. Pech chciał, że trafił na wasze wypowiedzi mające na celu dopiec facetom. Czyta, że facet zaczyna się od 17 cm, że 14 cm to glizda, że nigdy nie zaspokoi kobiety. Syn ma normalnego penisa i popada w kompleksy. Nie powie wam tego bo się wstydzi. Jest nieszczęśliwy. Czy taki scenariusz wam odpowiada? Pamiętajcie że w internecie nic nie ginie. Troszkę odpowiedzialności.

Gość gość
Wtedy znajdę mu kobietę karla.

Gość gość
Łatwo jest wylewać frustrację na anonimowych facetów, gorzej jak karma wróci.

Gość gość
Właśnie wraca. Do frustratow męskich z małym fiutem którym się wydaje że mogą swojej pomyje wylewac na kobiety z Rego powodu karma srarma. Skonczcie już bo się rzygać chce. G****o wiecie a powtarzacie.

Gość gość
Ja nigdy nie wylewałem na kobiety pomyj.

Gość gość
Zawsze tak jest że obrywają niewinni.

Gość gość
gość dziś Właśnie wraca. Do frustratow męskich z małym fiutem którym się wydaje że mogą swojej pomyje wylewac na kobiety z Rego powodu lapka.gif karma srarma. Skonczcie już bo się rzygać chce. G****o wiecie a powtarzacie. O luźna pochwa :-P Taaak sobie tłumacz że każdy mężczyzna który nie ma ochoty męczyć się z kobietą która ma luzy ma małego. :-P To na chwilę przynosi takim jak Ty ulgę he he :-P

Gość gość
up

Gość gość
Ja przegrałem życie przez kompleks cm, niestety, 30 lat i na utrzymaniu matki. Zrezygnowałem z kobiet a teraz już za późno.

Gość gość
A ile masz cm?

Gość gość
up 12

Gość gość
To szukaj ciasnej.

Gość gość
Nic już nie szukam, do niczego się nie nadaje, zdrowie słabe nadwaga psychika jeszcze gorsza szkoda gadać.

Gość gość
Siedzenie na kafe ci nie pomoże. A miałeś jakąś kobietę? Wiesz, 12 to nie dużo ale był tutaj wczoraj facet który też tyle ma i żona ma z nim orgazmy.

Gość gość
Ale ja nie zamierzam rozwiązać problemu. Grałem do północy teraz kafe i YouTube bo jak gram dłużej to nie chce mi się spać. Ma żonę bo pewnie jest samodzielny i umie utrzymać rodzinę. Ja nawet siebie nie potrafię. Ten fiut dzisiaj to najmniejszy problem a jak miałem 18 to był największy. Życie bywa przewrotne ale ten temat to prawda.

Gość gość
Co znaczy że jak miałeś 18 lat to był największy?

Gość gość
dziś bo miałem zdrowie i wygląd zewnętrzny po trzech latach siłowni pełno energii dochód 860 netto ale takie czasy były wszystko nawet odwagę do dziewczyn tylko kompleks cm

Gość gość
Ten temat ma ogólnie sporo racji ja tak zrezygnowałem pod koniec podstawówki już

Gość gość
Ok, a miałeś jakąś?

Gość gość
Nie tylko koleżanki rodzinę i randki.

Gość Na wścibskich małolatów
Może warto zawczasu przygotować pałkę na wścibski łeb. Mianowicie sfilmować zapładnianie. Że szczegółami, w zbliżeniu. Schować nagranie na długie lata. Jeśli syn okaże się wścibsko zainteresowany intymnymi sprawami rodziców, to zaproponować mu: - Choć synuś, pokażemy ci, że szczegółami, jak byłeś zrobiony.