Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Kobiety chca byc jak faceci!? Szok i skandal

Polecane posty

Gość gość

Ale zaraz zaraz, czytalem przed chwilą jeden z postow goscia na innym forum i powiem wam ze ma chlopisko racje. Skopiowalem dla was Panowie i Panie (nie musi byc Panie i Panowie,czss przelamac stereotypy pierwszenstwa kobiet,dosyc tego) prosze oto jego komentarz pod ktorym sie podpisuje dwoma rekami. gość dziś [13:08] Wniosek jest jeden.tendencja do zmian zachowania facetow jest prosty w wytlumaczeniu. Kobiety w tych czasach są jak faceci.Zachowują sie jak mezczyzni a i niejednokrotnie z łapami wyskakują do męskiej populacji ot typowe babochłopy tylko w ładniejszej oprawce. Skoro więc zachowujecie sie jak faceci to bedziecie jak oni traktowani.Tylko ze potem beczycie jak kozy gdy facet wam odda w ryj i roznosi sie opinia „damskiego boksera” nie moje kochane tak nie jest. Na mnie zona podniosla lape dwa razy w zyciu,za drugim razem zaczela mnie okladac jak jakiegos psa (w finale okazalo sie ze nie miala racji bo poszlo o to ze zginely nam pieniadze a ja rozkrecalem interes i myslala ze to ja zakosilem a okazalo sie ze to jej synalek lewus, oferma zyciowa i na dodatek zlodziej) kiedy jej powiedzialem ze to jej syn to zaczela sie awantura i zaczela mnie jak juz wspomnialem okladac gdzie doszlo do tego ze zacisnela piesci i walila na oslep. PROSILEM wiele razy by przestala bo zaraz sie zapomne i nie bede zwracal uwagi na konwenanse i zasady,walila dalej.... jak pierd)olnąlem w łeb (tylko raz) to znalazla sie w przedpokoju pod kaloryferem. I afera,policja,sąsiedzi (nigdy u nas nie bylo zadnego dymu przez wiele lat,nigdy tez nie byla policja) zaaresztowali mnie oczywiscie ale po przesluchaniu jej i mnie wypuscili mnie bo przy konfrontacji przyznala sie ze mnie zaczela bic.w finale to ja na nią zlozylem oskarzenie ktore naturalnie ze wycofalem nim poszlo dalej,przejrzala na oczy i zobaczyla ze nie bedzie bezkarna z racji tylko ze ma cycki zamiast torsu ale wnetrze jak facet! Chcesz sie jak facet zachowywac?prosze bardzo!ale licz sie z konsekwencjami rownouprawnienia na kazdym poziomie a nie tylko wybiórczo bo tak wam akurat pasuje,ni hooja moje Panie,bedziecie we wszystkim na rowno traktowane jesli chcecie przed nami grac role sylwestra stallone i tyle......... Od siebie dodam ze wy Panie najpierw dzialacie a potem myslicie,niestety my faceci mamy na odwrot,wiec musicie sie dostosowac rowniez do naszego poziomu bo skoro chcecie byc facetami to nadązajcie za nami we wszystkim a nietylko w niektorych aspektach ktore akurat sa wam na reke.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować