Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobierty są tak monotematyczne w kwestii preferencji wyglądu faceta?

Polecane posty

Gość gość

Wszędzie tylko ten wysoki i umięśniony brunet z ciemnym zarostem, i wyraźnymi rysami jak by nie było innych typów urody. Faceci lubią chude, grube, umiesnione, brunetki, blondynki, niskie, wysokie i każda może liczyć na zaintereowanie.

Gość gość
udowodnij swoją tezę. to bzdura, projekcja, wypowiedz swiadczaca o glupocie autora

Gość gość
Kobiety maja po prostu wyzsze wymagania od mezczyzn. Zreszta kobiety sa glupsze od mezczyzn i ciagle narzekaja na to co wybraly i co chcialy potem marudza i chca czegos zupelnie innego ale dopiero jak dostana to czego chcialy. Chcialy feminizmu i rownouprawnienia a teraz narzekaja na placenie za siebie, koniecznosc podrywania mezczyzn itd.

Gość gość
Bo wszystkie czytaja te same durne artykuly, i ogladaja te same durne programy, a potem wychodza takie "indywidua" bez wlasnego zdania i swiatopogladu... :O

Gość gość
baby to stworzenia niedobre są z fajnym tyłkiem i cyckami .

Gość gość
Dlaczego obwiniasz kobiety, za swoja nieatrakcyjnosc i krzywy ryj? Matke i ojca obwiniaj :)

Gość gość
Alez bzdura. W moim przypadku Żaden brunet , żaden ciemny zarost. Tylko blondyni z niebieskimi oczami. Wysocy..to nie ulega kwestii . Polki generalnie lubią brunetow bo same mają urodę pszenno- buraczaną. Wiec na zasadzie kontrastu wola ciemnych. Ja mam urodę południową wiec wole jasnych :)

Gość gość
Wiec na zasadzie kontrastu wola atrakcyjnych

Gość gość
ale po co wy w ogóle reagujecie na tego sfrustrowanego bęcwała nauczcie się wreszcie go ignorować jak kałbuca i będzie spokój; on będzie zakładał swoje debilne tematy i sam je sobie podbijał i głupiał w samotności przed kompem

Gość gość
Gdzie faceci lubia grube ? Ja jestem ciagle sama chociaz nie mam duzych wymagan, no moze marzy mi sie blondynek z niebieskimi oczkami , bo kojarzy mi sie z aryjska krwia. Nie chce bruneta bo kojarzy mi sie z ciapakiem.