Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż zgwałcił ponoć moja przyjaciółkę tak mi powiedziała

Polecane posty

Gość gość

Powiedziała mi że ją zgwałcił zanim się poznałam z nim. Ale nie zgłosiła go do prokuratury...Sama nie wiem. Nikomu wcześniej tego nie mówiła, a teraz jak spędzałyśmy weekend to rozkleiła się i mi to powiedziała. Czy powinnam zgłosić się z nią na policje? Albo rozwieść się chociaz?

Gość gość
wystarczy że mu odgryziesz dziś w alkowie pod osłoną nocy

Gość gość
I ofiara stala sie twoja przyjaciolka ? Zapomnij, kazda kobieta majac takie cos za soba , nie chce juz nigdy slyszec o, widziec go, ani nawet myslec. Chyba ze ja to kreci.

Gość gość
też mi to mówiła , myślę że to prawda jest , musisz szybko iść do pana prokuratora i to zgłosić , niech dziad zgnije w więzieniu ty wiesz jak ona płakała jak mi to mówiła biedna dziewczyna a ty głupia jesteś że za takiego wyszłaś zapytaj na tym forum dziewczyny na pewno ci potwierdzą bo ona jeszcze innym dziewczyną z forum mówiła o tym gwałcie ,no nie dziewczyny ? już się ten twój stary nie wywinie sprawiedliwość go dopadnie

Gość gość
Ano mówiła

Gość gość
Dziwne... pracuje z takimi osobami i przechodza zwiazana z ta osoba traume. Nie przeszkadza jej obecnosc twojego meza ?

Gość gość
Przecierz to jest tylk9 durna prowokacja , a wy lykacie

Gość gość
Pszecierz to jest prowokancja.

...jeśli sama miałabym cokolwiek zrobić w takiej sprawie, to przede wszystkim twarde dowody. Ludzie bywają fałszywi, czasem im odbija i w różnych celach snują bzdury, dlatego nic na samą wiarę. Tym bardziej - jak już wyżej ktoś wspomniał - dziwne, że ofiara nie odcięła się od Was. Jeśli faktycznie została zgwałcona, można jej podpowiedzieć, by sama to zgłosiła i wtedy niech policja dochodzi prawdy... nie wtrącałabym się.

Gość gość
A jakie chcesz, twarde dowody jak to wydarzylo sie dawno? Probki spermy na sukience? Niestety w takich sprawach czesto dowodow brakuje jak kobieta na swiezo tego nie zglosi. Pozostaje autorce zastanowic sie jak dobrze zna przyjaciolke i meza swego. Zaczelabym podpytywac meza zdawkowo o przyjaciolke, czy znali sie wczesniej, co o niej mysli. Ja bym wyczula jakby maz mi krecil. Ciezka sprawa..

Gość gość
Podejrzewam, że ona na niego leci i próbuje zniszczyć Wasze małżeństwo.

Gość gość
To wez kija od mopa i tez ja przeoraj.

Gość gość
Jedzie prowokacją na kilometr. Przemek się nudzi w domu.

gość wczoraj A jakie chcesz, twarde dowody jak to wydarzylo sie dawno? Probki spermy na sukience? Niestety w takich sprawach czesto dowodow brakuje x No co Ty nie powiesz, poważnie? :P Czytaj ze zrozumieniem i wyciągaj prawidłowy przekaz. A jeśli naprawdę sądzisz, że jesteś w stanie 'wyczuć' i mieć absolutną pewność co do drugiej osoby... cóż.

Gość gość
Ale swinie z tej twojej przyjaciolki, ,wiedziala ze wychodzisz za maz za g****iciela i nawet slowka ci nie szepnela, nie ostrzegla NO widzisz idiotko jaka durna ta twoja prowokacja i nieprzemyslana :)

Gość gość
Nanesh to co proponujesz? Szukac sobie daremnie "twardych dowodow" i zyc z potencjalnym g****icielem?

Gość gość
Marne prowo, albo autora tematu, albo przyjaciółki, ktora takim wyrafinowanym sposobem próbuje ci odbić męża. Koleżanka mojej mamy też próbowała jej wmawiać,że on kiedyś ją wykorzystał, a gdy mama jej nie uwierzyła, to koleżanka się sama zaczęła kleić do taty.