Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu te mechanicy samochodowi są tacy drodzy .

Polecane posty

Gość gość

Wymieniałem wycieraczke od szyb w samochodzie 8 godzin i nic nie zdziałałem, tylko się męczyłem. Pojechałem do mechanika założył mi wycieraczki, i skasował mnie 300 zł.

Gość gość
Chlop zeby nie umial wycieraczki założyć w samochodzie to jakis niedorobiony jest :-)

Gość gość
Jestem dorobiony ale nie mogę wymienić wycieraczki bo jestem inteligentem a nie robolem.

Gość gość
Nie obrażaj mnie gorszy sorcie.

Gość am_Dyzio
POdziękuj P0srańcom za ogólny spraw rzeczy, P0srańce kazali pozamykać szkoły techniczne dla wszystkich grup technicznych w Polsce , tylko szkoły gastronomiczne, cukiernicze, hotelarskie, ekonomiczne kazali pozostawić a tokarz, frezer, mechanik , szlifierz, hydraulik, elektryk, stolarz, dekarz, cieśla, tapicer itd. nie są potrzebni ! w Polsce był potrzebny LIKWIDATOR FIRMY i jego zadanie to zlikwidować firmę dobrze prosperującą w pół roku, za zlikwidowanie firmy otrzymywał wynagrodzenie ponad 3 miliony PLN , domy sobie wybudowali z tych zarobków i teraz zawieszają swoje dyplomy nad kominkiem a tokarz, frezer, mechanik , szlifierz, hydraulik, elektryk, stolarz, dekarz, cieśla, tapicer itd. wyjechał do pracy na Zachód, ponieważ w Polsce pracy nie ma i nie będzie, za Zachodzie zarabiają miesięcznie ok. 2000 Euro netto i więcej , fachowiec ma głęboko w zadzie aby tyrać w Polsce za 500 Euro miesięcznie skoro Bauer błaga na kolanach aby Polak w Niemczech pracował.