Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam dziewczynę chetną na związek ze starszym facetem

Polecane posty

Gość gość

Poznam raczej młodą sympatyczną dziewczynę która ma w sobie jeszcze otwarty umysł i nie zabitą naturalną ciekawość świata nie zepsutą systemem. Doszedłem do wniosku że tu w necie lepiej bo na "zewnątrz" marne szanse i nie wiem czy chcą poznać nawet gdy zerkają za mną a potrafią zerkać i nastolatki choć mam lat 40-ści więc chyba się podobam . Jednak poznam najchętniej taką która ma coś swojego jakieś fajne nietypowe hobby jak ja a nie ma z kim tego dzielić i rozwijać bo wiadomo kogo na co dzień można spotkać... Nie księżniczkę zapatrzoną w siebie i nie skejterkę która woli mecze papierosy i rzucanie mięsem od czegos kreatywnego jak zjawiska paranormalne, nauka undergroundowa , archeologia , konkretne poznawcze podróże czy astronomia bo mozna coś wspólnie jeszcze odkryć osiągnąć a za piłką czy używkami nie przepadam i już taką znajomość przerabiałem. Wiek i wyglad to sprawy na które nie naciskam ,liczy się najpierw to o czym wspomniałem . Moje GG:64912891

Gość gość
Kto jeszcze używa gg? :D

Gość gość
Młodą, tzn. ile lat powinna mieć?

Gość gość
Przeciez napisal jaki wiek

Gość gość
W którym momencie napisał w jakim wieku ma być dziewczyna? Napisał swój wiek i że szuka "raczej młodej".

Gość gość
Niestety stary, ale kobiety przewaznie wola tak +/- 2, 3 lata od siebie. ;) przegapiles swoja szanse na mloda... Ja z reszta tez.

Gość gość
Prowokacja i tyle. Nikt by faktycznie nie szukał znajomosci na kafe.

Gość gość
Myślę, że 40-latek, gdy jest zadbany i w miarę dobrze ustawiony finansowo, jest w stanie spokojnie zainteresować sobą kobietę nawet 15 lat młodszą. To już nie te czasy, kiedy tego typu związki to były jakieś ewenementy. Tyle, że nie wydaje mi się, żeby internet, a tym bardziej to forum, to było dobre miejsce na szukanie tego typu znajomości ;)

Gość gość
23:36 spojrz na statystyki... Musialbys byc milionerem, a i u tych mirc 20 paroletnia laske w wieku 40+ lat to rzadkosc...

Gość gość
2- 3 lata starszy to jeszcze bardziej niedojrzały jak ona bo chłopaki nie płaczo i nie dojrzewajo xd