Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje porady w sprawie randki internetowej.

Polecane posty

Gość gość

Jest na pewnym portalu chlopak, ktory bardzo mi sie podoba i chcialabym do niego napisac ale... tu wlasnie jest problem. Mam bardzo duza nadwage i nie chce wstawiac zdjecia.Nie chce sie tez teraz spotykac, dopoki nie schudne z 20/ 30 kg. Jak to rozegrac. Chlopak nie jest wymagajacy co do wygladu i wogole pisze ze jest bez znaczenia.. ale ja jestem otyla a nie tylko puszysta lekko. On pojawia sie na portalu co kilka dni i jak znam zycie do za chwile zniknie i nigdy sobie tego nie wybacze , ze nie wzielam chociaz maila.Ja moglabym sie z nim spotkac za jakies 8 miesiecy a tak dlugo nikt nie bedzie ze mna pisal . Co radzicie ? Pokazac swoja fotke czy poprosic tylko o maila? Bardzo mi zalezy na tej osobie ale w tej chwili nie moglabym sie spotkac i to nie tylko przez wage , co robic?

Gość marawstala
8 miesięcy to wcale nie tak długo, nie przesadzaj... : )

Gość gość
Ciężko. Wiem że każdy facet patrzy na wygląd. Szkoda że chcesz schudnąć dla niego a nie dla siebie i swojego zdrowia.

Gość gość
I tak cie nie bedzie chcial a ty watpie ze tyle schudniesz skoro juz przytylas jak swinia, daj sobie na luz, faceci to wzrokowcy, nikt nie chce dymac takiego kaszalota, nie mowiac ze wstyd soe z toba pokazac w miejscu publicznym

Gość marawstala
Ona przede wszystkim na tym skorzysta

Gość marawstala
Na poście Dąbrowskiej na 100% schudnie (ale nie potrafię określić ile)

Gość gość
Pokaż mu twarz, nie jedną gruba widziałem która miała potencjał na żonę

Gość gość
22.47 Post czyli głodówka. Schudnie 30kg a potem przytyje 60kg. Wstrzymaj się od takich gowno rad.

Gość gość
To mowicie ze 8 miesiecy to nie dlugo ? Jak wiem jak sie odchudzac tylko nie mialam motywacji.

Gość gość
Ja jestem gruby chłopak co tamten takiego ma?

Gość marawstala
Nie przytyje ponieważ z tego postu wychodzi sie stopniowo i trwa to przynajmniej tyle dni ile trwał sam post, to zapobiega efektowi jojo... A na poście sie nie gloduje bo można jeść owoce i warzywa : ) których jest teraz pod dostatkiem

Gość gość
22.49 Mowisz ze twarz wystatczy? Podobno mam ladna buzie ..no ale teraz to juz podwojny podbrudek i musialabym troche schudnac .Waze 120 kg.

Gość gość
Marta przestań pieprzyć.

Gość gość
22.52 On tez jest przy kosci ale nie tak jak ja. Chlopakow przy kosci jest mnostwo na portalu..no ale ten ma cos takiego w twarzy co mi sie bardzo podoba ( choc dla mojej kolezanki to burak ze wsi , to ja uwazam ze sie bardzo myli i nie tylko dlatego ze on jest z duzego miasta).Wogole caly jego profil mi sie podoba.

Gość marawstala
Poczytaj o poście dr Ewy Dąbrowskiej : ) ja tam dobrze sie na niej czulam, kryzysowe sa dwa pierwsze dni, a później człowiek sie oswaja

Gość gość
Dzieki. Czytalam o tym poscie Ewy Dabrowskiej, tylko czy ja wytrwam na warzywach. Planuje diete ketogeniczna i glodowke przerywana, tez nie bedzie lekko ale motywacja jest.

Gość gość
Czytałam. I nie wierzę szarlatanom.

Gość gość
o rety dziewczyno wyślij mu zdjęcie! po co z góry zakładasz że cię nie będzie chciał? przynajmniej będziesz szybko wiedziała co i jak a tyle miesięcy to żaden pisać nie będzie, zapomnij

Gość gość
23.20 No wlasnie wiem ze jak wysle fotke to szybko bede wiedziala " co i jak " , a ja chce zwiekszyc swoje szanse do maximum.

Gość marawstala
Jak uwazasz, teraz ten post przechodzi moja siostra : ) i juz kilka kg schudla... W sumie w tym poście nie chodzi o odchudzanie ale taki efekt uboczny jak parę kg mniej raczej nie powinien smucic...

Gość gość
Ja mam dobre zdanie o tym poscie tylko boje sie ze nie wytrwam. Nie zarzekam sie , moze sprobuje.

Gość marawstala
Jak go przerwiesz to świat sie nie zawali...

Gość gość
23.40 No racja.Ogladalam filmiki na youtube i ..moze sprobuje, teraz lato. Nie mam nic przeciwko glodowkom , duzo czytam i wiem ze takie posty czy krotkie kilkudniowe glodowki calkowite takie do 36 godzin nawet przyspieszaja metabolizm.No ale nie o tym jest temat, bo to temat rzeka a jak kazdy grubas jestem expertem od odchudzania bo wiadomo cale zycie sie odchudzam.

Gość marawstala
Jeśli chodzi o diety to jestem bardziej na anty... W tym przypadku odtruwasz organizm, zyskujesz energie no i nie musisz sie glodzic... I tylko od Ciebie zależy ile na nim wytrzymasz. Przerywasz go kiedy tylko chcesz a jak juz lepiej poczujesz sie we własnym ciele to wszystko inne tez sie ułoży : )

Gość gość
Najpierw schudnij a potem sie bierz za podryw.

Gość gość
Nie kombinuj tylko powiedz prawde moze akurat sie uda.

Gość gość
Dlatego, jak to czytam i z doswiadczenia, kto nie ma zdjecia i nie przesle mi nie spotkam sie.

Gość gość
Tu autorka. Wiem, ze bez zdjecia sie nikt nie spotka.Moze ktos jeszcze doradzi ?

Gość gość
CzyTy jestes jakas nienormalna? Chcesz robic komus nadzieje przez pol roku, na spotkanie? Wyslij mu prawdziwe zdjecie i spodziewaj sie konca. Wez sie za siebie i odchudzaj, mozesz tez w tym czasie randkowac przeciez. Jak bedziesz cos robic dla siebie bedziesz dazyc do doskonalosci. Ale nie oszukuj ludzi bo i tak sie zorientują.

Gość gość
Czy ja napisalam ze chce oszukac ? Pytam co napisac by zlapac kontakt chociaz , a spotkac sie dopiero za 8 miesiecy. Nie chce nikogo przetrzymywac do tego czasu ani tym bardziej zrobic zludnej nadziei. Ale moze tak byc, ze ta osoba i tak nie znajdzie nikogo do tego czasu i zniknie z portalu.Chodzi mi tylko o jakikolwiek kontakt do niego.