Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość20181997

Jestem w ciazy. Nie kkcham ojca dzieckam chce zamieszkac z mamą

Polecane posty

Gość gość20181997

Z chlopakiem jestem od 5 lat. Od kwietnia zamieszkalismy razem i sie zmienilo na gorsze. Od mamy ucieklam bo mi zabraniala sie z nim spotykać, kazala wracac o 23 a nie pozwalala nocowac. On sie mocno zmienił wszystko na mojej głowie gotowanie sprzątanie zmywanie a on typko pracowal i spal. A dowieezialam sie ze jestem w ciąży a go juz nie kocham. Dlatego postanowilam wrocic do mamy do rodziny którą zostawilam przez moje zle zachowanie ktorego żałuję dopiero teraz ;( jak mam mu powiedzieć ze nie wrócę do mieszkania i zostake z mamą? Bedzie zły bo on nie lubi mojek rodziny za wczesniejsze zachowanie i za ograniczenia ze strony mojej rodziny w stosunku do niego. On powiedzial ze tu nie bedzie mieszkać a ja chce zostac u mamy przeciez tu bedzie mi najlepiej. Prosze o rady.

Gość gość
Chcesz mieć dziecko? Jak wyobrażasz sobie swoje życie? Kto będzie zarabiał na dziecko, gdzie będziesz pracować?

Gość gość20181997
Bede mieszkac u mamy jak do tej pory bylo. Studiuje skonczylam 1 rok. A na razie nie bede pracować. Dziecko najwazniejsze. A ojciec dziecka jak nie chce tu mieszkac ze mną i moja rodzina bo mowi ze za malo miejsca jest a znam ludzi u ktorych w 9 osob mieszkają w 3 pokojach ! I wszyscy żyją w zgodzie. On jest starszy ma 26 lat a ja jestem mlodsza o 5 lat. Denerwuje mnie on a ja musze leżeć i odpoczywać

Gość gość
Gdzie ty studiujesz,piszesz jak gimbaza,albo podstawówka

Gość gość
Kolejna głupia idiotka którą machnęła sobie dzieciaka i teraz będzie żyć z naszych podatków. Bo ona przecież studiuje a dziecko najważniejsze. A te debile jeszcze kosiniakowe 500plus idiotce dadzą A pomyślałaś Ty głupia pipo o tym dziecku???Może ono chcieć mieć ojca???Oj Ty biedulo bo musiałaś wyprać i sprzątać i gotować...A Tak mamusia zrobi za Ciebie....Tylko jak mamusia zabraknie to zginiesz..Sorry ale większość dziś młodych dziewczyn to brudasy leniuchy do kwadratu.

Gość gość
Kur..., ale bieda umysłowa.

Gość gość
No sory ale on jak pracował to leżał i nic nie robił ja tez pracowałam ale jak dowiedzialam sie ze jestem w ciąży to sie zwolniłam bo ciaza zagrożona. Nie bylo szans na ciążę a jednak. A dziecko wychowam sama bo nie chce z nim mieszkać on mnie buntuje przeciwko mojej rodzinie.