Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety ktore nie chcą miec dzieci ni korzystaja z serwisow randkowych?

Polecane posty

Gość gość

Moglybyscie sie wypowiedziec, te z was, ktore nie chcecie miec dzieci? Chetnie bym was odnalazl ale w serwisach randkowych was prawie wcale nie ma, same ktore chca miec dzieci. Dlaczego?

Gość gość
Up

Gość gość
Bo uważają że facet będzie na nie naciskał więc dla świetego spokoju nie wychylają się i żyją swoim zyciem

Gość gość
na c***j im szukanie bolca jak znajdzie się facet , który tez nie chce gówniaków to super a jak nie to tez będzie dobrze :D

Gość marawstala
Pewnie korzystają, ale ludzie sie tym nie dziela tak w profilach. Pewnie istnieje taka opcja ze można zaznaczyć ze dzieci mieć sie nie chce...

Gość gość
a po co kobiety ktore nie chca miec dzieci mialyby korzystac z serwisow randkowych??? Jak kobieta jest ladna to ma facetow do wyboru do koloru w zyciu a nie jakis czubkow i patologie z internetu. Wystarcy ze jest troche ogarnieta i nie musi szukac wsrod tego internetowego smiecia ktore ma po 10 dzieci z kretynkami z portali internetowych.

Gość gość
Nie chcę mieć dzieci i korzystam z takich portali. Co prawda raczej z nudów, niż faktycznie z chęcią znalezienia kogoś. Ciekawostką jest to, że piszą do mnie głownie faceci, którzy chcą mieć dzieci. Dziwne, bo informacje o niechęci do rozmnażania mam wpisaną i widoczną.