Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

miasto Opole istnieje po co tłukom z kafe udowadniam oczywistą rzecz:o idioci :o

Polecane posty

https://pl.wikipedia.org/wiki/Opole Opole – miasto na prawach powiatu w południowo-zachodniej Polsce, na Nizinie Śląskiej, nad rzeką Odrą. Według danych GUS w I kw. 2017 r. miasto liczy 128 142 mieszkańców. Od 1950 r. stolica województwa opolskiego. Wikipedia Pogoda: 20 °C, wiatr płd., 8 km/h, wilgotność 73% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 118 312 (2015) Organizacja Narodów Zjednoczonych Uczelnie i uniwersytety: Uniwersytet Opolski, WIĘCEJ Dzielnice: Os. Malinka, Zaodrze, Os. Medyk, Os. XXVlecia, WIĘCEJ

Arkadiusz Wiśniewski Samorządowiec Znalezione obrazy dla zapytania arkadiusz wiśniewski Arkadiusz Wiśniewski – polski samorządowiec, od 2014 prezydent Opola. Wikipedia Data i miejsce urodzenia: 29 sierpnia 1978 39 lat, Opole Rodzice: Henryk Mól Podobne wyszukiwania

Gość gość
Nie ma takiego Miasta ;)

Gość gość
to kolo Radomia?

Gość gość
18:41 nie ma takiego miasta? Tak? A te powyższe linki to co czubku? Będziesz dalej zaprzeczał że Opole nie istnieje mimo tych powyższych linków? To ty nie ja udowadniasz że jesteś czubkiem!!!

Gość gość
18:49 od kiedy radom jest w południowo-zachodniej Polsce czubku? Umiesz czytać? co pisze powyżej w Wikipedii z 18:37?

Gość gość
https://pl.wikipedia.org/wiki/Opole Opole – miasto na prawach powiatu w południowo-zachodniej Polsce, na Nizinie Śląskiej, nad rzeką Odrą. Według danych GUS w I kw. 2017 r. miasto liczy 128 142 mieszkańców. Od 1950 r. stolica województwa opolskiego. Wikipedia Pogoda: 20 °C, wiatr płd., 8 km/h, wilgotność 73% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 118 312 (2015) Organizacja Narodów Zjednoczonych Uczelnie i uniwersytety: Uniwersytet Opolski, WIĘCEJ Dzielnice: Os. Malinka, Zaodrze, Os. Medyk, Os. XXVlecia, WIĘCEJ

Gość gość
Musiało ci sie cos przysnic to ze twoj ojciec wyszedł za drzwi i krzyknoł "O pole" to nie znaczy ze to jest miasto,moze w czechach jest ale w Polsce NIE MA TAKIEGO MIASTA

Gość gość
18:56 www.opole.pl nie ma takiego miasta? A ten link z Wikipedii powyżej z 18:53 to co? A festiwal Polskiej Piosenki w Opolu to co? Też twierdzisz że nie ma takiego festiwalu? To gdzie niby byłem? i gdzie niby moja siostra zdaje na prawo jazdy jak Opola niby nie ma i w jakim województwie mieszkam co? Skoro twierdzisz że Opole nie istnieje :o wytłumacz mi to :o

Gość gość
No zatkało cie? No wytłumacz mi to!!!

Gość gość
Festiwale piosenki są w Sopocie :P ,Prawdopodobnie myslisz o Psim Polu dzielnicy we Wrocławiu :D

Gość gość
sołtyse opola jest Janusz Prawikowicz

Gość gość
19:05 www.festiwalopole.pl (kliknijcie w ten link) idioto czemu robisz z siebie większego idiotę niż jesteś przecież często przez psie pole we Wrocławiu przejeżdżam i NIE nie myślę o psim polu tylko o mieście Opole ale ciekawi mnie jedno czemu robisz z siebie takiego idiotę przecież każdy normalny człowiek wie że jest takie miasto Jak Opole bo to stolica Polskiej Piosenki oraz jest stolicą województwa Opolskiego i skoro Opole nie istnieje to niby w jakim województwie mieszkam no wytłumacz mi to!!! Kliknij w ten link www.festiwalopole.pl

Gość Festiwal w Opolu
, www.festiwalopole.pl (Krajowy Festiwal Polskiej Piosenki w Opolu) kliknijcie w ten link

Gość gość
, www.opole.pl (kliknij w ten link) i co twierdzisz że nie dałem tu żadnego linku? A na samej górze z 18:37 to niby co jest? i co twierdzisz że o 18:37 powyżej nie ma linku ani wpisu z Wikipedii? A ten link jest? www.opole.pl?

Gość gość
Dlaczego wymyslasz jakieś opola,tworzysz jakies nieprawdziwe strony ?kazdy Polak wie ze nie ma opola i wojewodztwa takiego niby gdzie na południu to masz slaskie,małopolskie i dolnosląskie.

Gość gość
19:39 idioto każdy normalny człowiek wie że jest takie miasto Jak Opole tu jest dowód kliknij w ten link www.opole.pl i że jest takie województwo jak opolskie też kurwo kliknij w ten link www.opole.uw.gov.pl (Opolski urząd Wojewódzki) i co dalej twierdzisz że nie ma takiego miasta jak Opole? A ten link to co kurwo co www.festiwalopole.pl i co jak to wytłumaczysz? A ten link www.opole.pl to oficjalna strona miasta Opola i co dalej twierdzisz Że nie ma takiego miasta jak Opole? A jak wytłumaczysz link z Wikipedii na samej górze z 18:37 ?

Gość gość
, www.opole.pl (kliknij w ten link) skoro województwo Opolskie i Opole oraz Namysłów nie istnieje www.namyslow.eu to w jakim województwie mieszkam? no wytłumacz mi to czubku!!! W jakim województwie mieszkam? Pytam (mieszkam w województwie Opolskim) www.opole.uw.gov.pl (Opolski urząd Wojewódzki)

Gość gość
To w jakim województwie mieszkam?

Gość gość
Bardzo mi sie niepodoba że mnie wyzywasz,ja cie nie wyzywam poprostu twierdze ze te strony ktore linkujesz sa twojego autorstwa.Ja niesłyszałam o opolu a mieszkam w woj slaskim.Prosze mnie nie wyzywać

Gość gość
20:15 www.opole.pl(kliknij w ten link) nie rób z siebie większego idioty niż jesteś bo słyszałeś o takim mieście jak Opole bo to oczywiste że każdy słyszał o tym mieście k***a i czemu wmawiasz mi że rzekomo Opole nie istnieje? A festiwal Polskiej Piosenki w Opolu to co a Odra opole to co? Skoro województwo Opolskie nie istnieje to niby z jakim województwem od zachodu graniczy województwo śląskie? No wytłumacz mi to a ten na samej górze link z 18:37 z wpisem z Wikipedii to niby co? Może mi wmówisz że go nie ma?

Gość gość
Od zachodu slask graniczy z dolnosląskim napisze ostatni raz festiwale to znam w Sopocie,Jarocinie,Wodstoku czy nawet w Ostrodzie wiem że Odra to rzeka.Wiec skoro piszesz ze mieszkasz na zachod od slaska to mieszkasz w Dolnosląskim dawnym Wrocławskim

Gość Namysłów Opolszczyznaa
20:35 NIE nie mieszkam w województwie Dolnośląskim (dawnym wrocławskim) tylko w województwie Opolskim zrozum to! Co nie uczono cię geografii że jest takie województwo jak województwo Opolskie? Nie uczono cię kliknij tu www.opole.uw.gov.pl (Opolski urząd Wojewódzki) i co dalej twierdzisz Że nie ma takiego województwa jak województwo Opolskie? Przecież województwo śląskie graniczy z województwem Opolskim od zachodu a nie z Dolnośląskim jesteś aż taki głupi czy tylko udajesz?

, www.opolskie.pl skoro województwo Opolskie i Opole nie istnieje to jak wytłumaczysz ten link tu powyżej z 20:54 na samej górze i może mi wmówisz że nie ma tu linku a ten link jak wytłumaczysz www.opole.pl i co dalej twierdzisz że nie ma takiego miasta jak Opole?

, www.visitopolskie.pl (kliknij w ten link) i nie wmawiaj mi że nie ma tu linku

Gość gość
Dobra bo sie denerwujesz widze tak jest Opole i Opolskie i festiwal i nawet Karolinka gdzie byłam na szkoleniu.Jest nawet piosenka Na Opolskim rynku.Takie zarty sobie stroje bo widze jak wazne jest Opole w Twoim życiu

Gość gość
fajnie w opolu jest - w moich filmikach o moim zyciu w USA sa polskie napisy trzeba uruchomic na dole w prawym rogu www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość województwo Opolskie
Treść została uznana za SPAM.