Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie mogę normalnie tylko muszę się leczyć w klinice KRIOBANK BIALYSTOK

Polecane posty

Gość gość

Ciągle coś. Mam jedną córkę ma 4l8msc. Przed ciążą z nią miałam laparoskopie hsg potem clo okazało się że nie mogę brać bo mam hiperstymulacje. Potem luf czyli torbiele więc pregnyl do tego bromergon i udalo się!! Teraz od roku znow to samo laparoskopia hsg ovitrelle bromergon nic. Pęcherzyki mimo ovitrelle nie pekaly. Dostałam metformax i zaczęły pękać po zastrzyku. Więc jem już metformax bromergon robię zastrzyk z ovitrelle i 3 cykle dupa. W tym cyklu dostałam luteine. Znów dupa. Zapisałam się do kliniki z mężem. Pewnie zaproponują coś jeszcze. W końcu są inne drogi...Ale wszystko kosztuje . Mąż bardzo mnie wspiera. Tylko po prostu jestem już zła i czasem nie mam siły. Owulacji nie mam sama. Tylko po laproskopi. Na początku po zabiegu występowała 13/14dc teraz już 16dc jeszcze trochę to efekt będzie marny...nie jestem gruba 165/59kg zawsze byłam wysportowana a wygląda to wszystko na pco albo inne dziadostwo. Jedyne co mam to słabe włosy na głowie. Ktoś może miał taki problem. Idziemy do profesora Laudanskiego z kribanku w Białymstoku. Może ktoś tam jeździ....

Gość gość
up