Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy łapiecie kontakt wzrokowy z innymi mezczyznami np w sklepie, placu zabaw?

Polecane posty

Gość gość

Jak jesteście na zakupach z dzieckiem lub siedzicie na placu, spacerujecie to zerkacie na innych facetów ?

Gość gość
Goscagatka ahahahha Nie wiem czy lapie. Nie zwracam na to uwagi, a co

Gość gość
Tak, łapie kontakt wzrokowy z ludźmi. Uśmiecham się do ludzi. Mam tak od zawsze.

Gość gość
A jak kobieta jest poza domem, to zawsze musi towarzyszyć jej dziecko (nawet jeśli je ma)?

Gość gość
07:05 Zgadzam się. Sama mam dwoje dzieci ale nie towarzyszą mi wszędzie i zawsze, nie są do mnie przyklejone 24 godziny na dobę.

Gość gość
To zazdroszcze bo moje przyklejone do mnie 24/7 i tak od 3 lat. Maz nie rozumie, ze moje życie calkowicie sie zmienilo 3 lata temu...

Gość gość
Nie o to chodzi ze ma dziecko. Tylko czy flirtujecie z innymi mężczyznami majac dziecko tzn patrzycie i on na was patrzy.

Gość gość
07:15 No ale takiego faceta sobie wybrałaś tak? Zresztą sorry ale co to znaczy, że mąż nie zostanie z własnymi dzieci? Zostawiasz dziecko w domu kiedy jest i wychodzisz, proste.

Gość gość
Gość sratka spieprzaj na temat o noxie a nie zasmiecasz ludziom tematy jesteś beznadziejna dałnicą!

Gość gość
Ale on jest dopiero kolo 19-20 jak dzieci sa wykapane i najedzone i oda spac...a wtedy to uwierz nie chce mi sie juz

Gość gość
Wiesz wczesniej nie mielismy dzieci przeciez a on mial duzo wiecej czasu

Nie będziesz mnie wyganiał patafianie ogórkowy mamo radośnie wypowiadać tymbarskiej ze tenat jest dyskryminujący dużo osób

Gość gość
Agatka A pisać poprawnie umiesz? Bo tego bełkotu się nie da zrozumieć. Autorko Niania na kilka godzin? Babcia?

Gość gość
Bo jesteś po prostu bezdennie głupia wchodząc z tymi swoimi idiotycznymi tekstami na forum o ciąży, porodzie i macierzyństwie.

Gość gość
Agatka po cholerę wchodzisz na dział ciąża i awanturujesz się że ty nie masz dzieci? Won na ogólny matole.

Gość gość
Nie, po co miałabym to robić? Nie muszę szukać potwierdzenia własnej atrakcyjności, poza tym kiepsko to wygląda, gdy jakaś desperatka nawet siedząc w piaskownicy z dzieciątkiem ma w głowie flirty z cudzymi chłopami.

Gość gość
Oczywiście, że łapię kontakt wzrokowy z innymi ludźmi, to jest k***a normalny odruch zdrowego człowieka. Jak ktoś nie patrzy w oczy to ma jakiś problem z banią i lepiej się z nim nie zadawać.