Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupujecie w lumpeksach?czy raczej unikacie?

Polecane posty

Gość gość

czy kupujecie w lumpeksach?czy raczej unikacie?

Gość marawstala
Kupuje, ale tylko w wybranych... W niektórych juz w progu widać, ze będzie lipa

Gość gość
Nie kupuje

Gość gość
A w jakich lubicie kupować?

Gość gość
Tylko w pierwszy dzień gdy nowa dostawa to warto iść ale niestety wtedy pełno ludzi. A w kolejnych dniach same paskudne szmaty zostaly

Gość marawstala
W Kielcach znajduje sie duza sortowania odzieży używanej (Vive) z tej hali wyselekcjonowana odzież trafia do Profitu niedaleko plant, jest sporo ubrań nawet z metkami... No i jak na tania odzież nie jest najtaniej : )

Gość gość
Ja nie umiem szukać perełek wśród szmatek niestety

Gość gość
Mam pare ulubionych.

Gość gość
Ja mam niestey slabosc do ciuchcow i mam ich o wiele za duzo. Jak widze cos bardzo fajnego, nie moeg sie powstrzymac, nie patrze na cene ( dopiero w domu sie za glowę lapie :). Ale powiem wam jedno.- ze e moje najlpesze ciuchy-niekoenicznie pochodza z naparwde drogich sklepow. Czasem sie to groszowe ciuchy z lumpa - dobrze uszyte, z dobrych materiałow...

Gość gość
Zabawki kupuje, np spiewajaca po polsku pluszowa myszke niki, ktora uczy cyferek, literek i kolorow kupilam za 2,5 zl ( nowa na allegro 99zl). Za laptopa z cyferkami i literkami tez po polsku zaplacilam 4 zl. ( nowa cos podad 50zl). Ostatni moj nabytek to dmuchany pingwin wanka stanka - kosztowal az 8 zl i byl popsuty, ale naprawilam, gdy sie go kolysze to gra, podobnie do malpy na kuli za ktora dalam 5 zl ( nowe kolejno 89 i 72 zl). Za zabawki warte ponad 300 zl, dalam 20zl. Fakt trzeba sie nachodzic i nie zawsze trafi sie cos fajnegom ale zabawki w stanie albo bardzo dobrym, albo dobrym.

Gość kasias987
Najczęściej robię zakupy przez internet. Prócz jedzenia całą resztę właśnie tam kupuję. Ubezpieczyłam nawet swoje transakcje internetowe w banku Raiffeisen. Opłata miesięczna naprawdę symboliczna (2zł/mc) ale za to spokojna głowa.