Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak liczy się powierzchnie domu?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny pomóżcie. Cały czas ktoś mnie pyta jak duży mam dom. Otóż na dole jest 70m ale mamy jeszcze piętro i poddasze. Ja zawsze nowie ze mam 70m2. Ale sama nie wiem jak się to liczy. Dodaje się to poddasze i strych czy jak?

Gość gość
Powierzchnia mieszkalna jeśli już.. Jak mieszkasz na strychu to się dodaje, piętro na 100% dodaje. 70 m2 to nie dom, to małe mieszkanie.

Gość gość
Czyli mogę mówić ze mam 140m w sumie na strychu nie mieszkam tylko używam do składowania gratów.

Gość gość
15;19 ale z ciebie durna bzdziagwa. Właśnie najbardziej ekonomiczne są małe domy i w kraju w którym mieszkam nikt nie buduje tak jak za komuny w polszy 300 metrowych molochów a potem płacz i zgrzytanie zębów bo teściowa nie potrafi utrzymać domu z jednej ręciny i wszyscy musza mieszkać na kupie żeby się składać na utrzymanie i ogrzewanie w domu.

Gość gość
15:19 dla ciebie dom się zaczyna od 200m a dla mnie kobieta zaczyna się wtedy kiedy potrafi się kulturalnie wypowiedzieć a ty nie jesteś kobieta tylko czlowiekopodobna wywłoką, wydzielina z pochwy swojej matki która nie ma ani mózgu ani uczuć. Jesteś nikim i gardzę toba.