Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o ludziach, ok 30, 40 ktorzy

Polecane posty

Gość gość

nigdzie nie wychodzą. Bez względu na to czy są sami czy w związku małżeństwie. Ja jak siedzę 2 weekendy pod rząd w domu to jestem przygnebiona.

Gość gość
nic Nie jesres sedzia, nie sadź Dbaj i pilnuj siebie reszta niech cie je...bie

Gość gość
sądzę, że jesteś patologicznym odpadem ludzkim HIM ty szmato!!!!!

Gość asiutka   1999
Może wolą siedzieć w domu, nie lubią miejsc publicznych.

Gość gość
A mi się wydaje że się boją lub wstydzą. Mam takich znajomych i im się wydawało że w takim klubie to się wydaje setki złotych. Poza tym niektórzy chyba widza że mogą nie pasować wyglądem

Gość gość
Ja sie wyszalalam od 15 do 25 roku zycia, teraz mi sie autentycznie nie chce wychodzic, raz na jakis czas sie wybieram, i to raczej nie do klubu, a do restauracji lub teatru. W klubach bywam jakies 2 razy do roku na urodzinach kolezanek, i w sumie troche mi sie chce smiac z tego co tam sie dzieje, malo kto przychodzi potanczyc, raczej kazdy chce cos wyrwac na raz.

Gość gość
po knajpach pełno bydła, qrestwa, chamstwa i debilstwa. lepiej imprezować w domu, świecidełka zostawiam debilom. lepiej pochodzić po górach, pożeglować, popływać.

Gość gość
Ale co to znaczy wydziale się do 25 roku życia? Nagle Ci się później tańczyć odechcialo? Rozumiem że mogły zmienić Ci się miejsca które lubisz ale żeby tak w ogóle Ci się odechciało? Poza tym co z tego że ktoś chce wyrwać kogoś na raz, przecież ty przychodzisz już z kimś, chłopakiem czy mężem i bawisz się z nim. Góry i zagłówki też są dobre ale wszystkiego w życiu trzeba spróbować.

Gość gość
Ja mam 38 tez nie chodze nigdzie.. tylko do sklepu i parku