Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na Golasa po Górach

O czym świadczy długi nos u kobiety?

Polecane posty

Gość Na Golasa po Górach

Wiadomo że np. można poznać po długim nosie i stopach u mężczyzny że ma długiego chuja, a co można powiedzieć o kobiecie z długim nosem? Poznałem pewną kobietę z takim właśnie nosem, wcale nie chudą i kościstą, tylko z wyjątkowo długim nosem i się zastanawiam o jakich cechach to może świadczyć, np. duże sutki, bujny trójkąt, coś w tym stylu? Czy nie ma takiej prawidłowości.

Gość gość
W pierwszym rzędzie znaczy to, że jest brzydka. Zbyt długi nos szpeci.

właśnie ona nie jest brzydka. mam nawet wrażenie że z małym noskiem byłoby jej nie do twarzy. poza tym to nie jest taki prosty "grecki" nochal tylko się wydłuża dopiero czubek, nigdy takiego nosa u kobiety nie widziałem. więc mnie ciekawi ta koleżanka

Gość gość
Jesli powiem, że ma dużą łechtaczkę, to uwierzysz, czy sprawdzisz? Bo niby nie ma głupich pytań, a tu jednak jakby wyjątek.

Gość gość
"Często" to słowo klucz. Możesz sobie przedstawić cokolwiek, a to może się mieć nijak do rzeczywistości. Tyle, że sobie pogdybasz. Widać to lubisz.

Gość Laluz
Długi nos... Z pewnością jest wścibska :D Żartuję, ale to jedyne co przyszło mi do głowy ;)

Gość gość
O niczym. No może o tym że była kiedyś wiedźma.

Gość gość
To taki Pinokio z pippaaaą

Gość gość
ja duży nos 1,8m i 12cm :D

Gość gość
O tym, że to Hogata. Nie zaznasz z nią miłości. Nie wkręcaj się, będziesz zawiedziony.

Gość gość
Ile chujow widziales w zyciu w stanie erekcji, ze wiesz, ze chudzi i wysocy maja dlugie? Uwielbiam takie teorie Ja widzialam duzo, to Ci odpowiem - nie maja. I nos i stopy tez nie maja nic do rzeczy. Noe lubie tez okreslenia "dlugie", bo dlugi jest tez olowek. I co z tego? Fiut moze byc duzy. Najwiekszy, jakiego widzialam nie miescil sie w zadna prezerwatywe XL i ogolnie byl na tyle duzy, ze nie bylam w stanie kontynuowac znajomosci na tym poziomie mimo ze facet jest bardzo fajny. Zostalismy przyjaciolmi. Rozmiar buta - 43. 184 cm wzrostu. Chudy nie jest, bo wazy ponad 100 kg. Nosa tez nie ma dlugiego. O czym to swiadczy? Moze powinienes wziac rozbieg i jebnac czolem w sciane

Gość gość
I nie przeszkadza ci ze ma długi nos? Jest w stanie ci się podobać? Czyżby chodziło o taką blondyneczkę?

Gość gość
Że ma p********e :D

Gość gość
Wzrost, wielkość stopy i nosa nie mają nic wspólnego z wielkoscia uja, przykład: mąż mojej kochanki ma prawie 2 m , stopę 46 a uj ledwie 15 cm, ja mam klasyczne 180, stopa 43 a uj 20 ....i co? I uj :D