Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie róbcie sobie dziecka przed 30stką

Polecane posty

Gość gość

Szkoda ciała, dla facetów kobieta po porodzie zawsze już będzie gorsza. nawet wasi mężowie będą się oglądać za ciaśniejszymi nieródkami bez rozstępów i obwisłych piersi :o

Gość gość
Skąd wiesz?

Gość gość
Wie bo właśnie to przechodzi:)

Gość gość
A Ty po porodzie jesteś luźna z rozstępami i masz obcisłe piersi ? - bidulka

Gość gość
Mi raczej to nie grozi. I bez posiadania dzieci mam rozstępy na brzuchu i piersiach. Rodzice mnie tuczyli jak świnię. Mam kochającego męża od wielu lat i jakoś to mu nie przeszkadza.

Gość gość
Na chu‪j wam bachory

Gość gość
Takie jak Ty to faktycznie na chuj.

Gość gość
Tu autorka. Urodziłam mężowi córeczkę w wieku 24 lat i niestety nie patrzy z zachwytem jak kiedyś, ciało niby mi się aż tak wiele nie zmieniło ale dużo koleżanek ma problemy jak opisane wyżej. Nie warto się tak poświęcać dla macierzyństwa... :(

Gość gość
Ja mam 27 lat i nawet mnie nie stać na utrzymanie siebie i męża, a co mówić o dodatkowym człowieku w rodzinie? Urodzę pewnie bliżej 40, jak już wszystko będzie stabilne - praca, figura, życie. Teraz z mężem się zajmujemy sobą i jest OK:)

Gość gość
To prowo bo kobieta która pisze takie brednie jest debilka. Normalny facet raczej rozumie że pewne rzeczy nieodwracalnie się zmieniają i że dzieje się tak z powodu jego własnego dziecka ale wy się wiazecie z c*****i bezmozgimi więc to wasza wina. Debil i debilka więc do kogo te pretensje później macie? Oddaj do domu dziecka i po sprawie.

Gość gość
Ja urodziłam 2 dzieci i nie mam ani jednego rozstępu, piersi też po ciąży mi nie obwisly (raczej urosły o numer), a po cesarkach dalej jestem tak samo ciasna. Przy czym urodziłam dopiero po 30, bo wcześniej to chcieliśmy jeszcze poszaleć razem.

Gość gość
18.41 no ciekawe, ilu jest tych normalnych. 5%? I wcale nie muszą to być bad boye żeby później nie patrzeć juz z zachwytem na kobietę po ciąży. Ja się tylko upewniam ze nie chce mieć dzieci, właśnie przez takie tematy a przede wszystkim.nie ma.z kim robić dzieci bo faceci to w większości gnoje i nie nadają się na ojców.

Gość gość
Jeśli nie chcesz mieć dzieci tylko z powodu tego że nie będziesz się już podobac facetowi to rzeczywiście dobra decyzja... Idź się wysraj z myślą o facecie i dla niego.

Gość gość
Oddaj do domu dziecka i po sprawie." xx jeśli odda do domu dziecka to rozsępy znikną i biust wróci do normy? mąż nie będzie oglądać się za innymi? ciekawa teoria:D:D:D:D:D:D xx kretynką jesteś:o

Gość aryanna
"Urodzę pewnie bliżej 40" x i potem w wieku 20 lat dzieciak będzie miał matkę w wieku około 60-tki