Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja96

Mój facet żałuje mi nawet kubka kawy

Polecane posty

Gość Ja96

Mój facet jest chyba jakiś nienormalny.Od jakiegoś czasu konfiskuje mi jedzenie, które jest kaloryczne,chipsy, słodycze, mówi że zabiera je dla mojego dobra a potem sam to zjada.Mam wagę w normie 56 kg na 165.Ostatnio przytyłam dwa kilo bo biorę tabletki i jem więcej,ale to nic w porównaniu do niego,on zamawia sobie pizzę kilka razy w tygodniu i rośnie mu brzuch,dodatkowo nic nie ćwiczy,ja chociaż biegam.Dzisiejsza sytuacja przeszła wszystko-poszlam do niego i poprosiłam o kawę, miał takie w torebkach 3w1, odmówił mi bo powiedział że tam cukier i przytyję.Sam sobie zrobił.Nie mam sił do niego:(

Gość gość
Hahaha

Gość gość
Widocznie kreca go tylko chude kobiety, najwazniejsze w tobie dla niego jst twoje cialo i ogolnie uwaza, ze kobieta musi cudnie wygladac, a facet juz nie. Warto wyrzucic smieci.

Gość gość
Znalazł sposób na obzeranie cię , nie dość że skapy to jeszcze dziewczyna ma być szczupła a on sam może być tłustym knurem

Gość gość
proponuje zajść od tyłu i rozłupać mu czaszkę siekierą.

Gość gość
Cóż pewnie masz dużo tłuszczu

Gość gość
Chcialas takiego, wybralas takiego, to teraz sie mecz z takim i nie zawracaj innym czasu takimi p*****lami!

Gość gość
Wytknij mu jego brzuch, niech patrzy na siebie i cos z tym zrobi! Bo wagę nasz w normie i powiedz ze nie czujesz się gruba. Zresztą to jakiś debil. Na Twoim miejscu najpierw wyrzygalabym co myślę o nim i jego wyglądzie a potem go rzuciła! Wyszlabus z tego z twarzą. Jeśli nie zostawisz go to będzie tylko gorzej, a on zacznie się oglądać za chudymi laskami a Tobie wytykac każde Jedzenie. Mimo, ze jestes szczupla to bedziesz miala coraz mniejsze poczucie wlasnej wartosci a on tu bedzie Panem i wladca. Nie dopusc do tego, miej honor i zostaw go!

Gość gość
Olej złośliwego s*******a. Miałabym takiego faceta to zasadziłabym mu kopa w jaja i zrzuciłabym ze schodów.

Gość gość
troche ciezko mi w te historie uwierzyc:D ale jak prawdziwa, to po prostu zahacza o patologie... nie poznalas sie przypadkiem z alfonsem, autorko?

Gość gość
To zmień faceta, zamiast biadolić na kafe.