Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kościół nie powinien dawać ślubu nie dziewicom

Polecane posty

Gość gość

To by rozwiazalo wszystkie problemy. Kobiety by dzielily się na te które chcą rodzinę i te które chcą się wybawic. A nie taka karyna wybawi się do 30 a potem pisze do mnie na sympatii. Fuj.

Gość gość
Wdowa powinna wiązać się z wdowcem były ślub wwdowowy :p

Gość gość
Albo ginekolog estetyczny powinien robić odbudowę błony tylko na zaświadczenie o wdowie.

Gość gość
Nooo, i każdy sukienkowy powinien przed ślubem osobiście sprawdzić czy jest dziewicą

Gość gość
dziś prawda też nie powinny wykonywać zawodów jak lekarka bo to obrzydliwe.

Gość gość
dziś powinno to być uwiecznione zdjęciem w obecności męża i na tym zdjęciu powinn być zapis że małżeństwo jest ważne

Gość gość
Mam prawie 30 lat i poznałam w zyciu wiele kobiet i szczerze to znam tylko jedną, która uprawia niezobowiązujący seks dla zabawy... nie znam żadnej dziewicy, ale wszystkie kobiety, które znam uprawiały seks ze stałymi partnerami w związkach, niektóre te związki się rozpadły (nawet po latach), a inne skończyły sie małżeństwem. Nie wiem w jakim środowisku trzeba się obracać, żeby mieć wokół siebie same "chcące sie wybawić". Ja się obracam w całkiem zwyczajnym jak na polskie warunki.

Gość gość
Autor zapewne też jest prawiczkiem ha ha ha!

Gość gość
Up naiwny jesteś, te dziewczyny wchodzą w związki dla seksu by nie wyjść na szmaty. Teraz dziewczyna to z góry planuje typu teraz mam 18 to pobede z 5 fiutami po 2 lata a potem 6 na męża. To jest z góry zaplanowane... :(

Gość gość
W sumie ja popieram, skoro ta wiara ma takie a nie inne zalozenia, to do slubu koscielnego powinny sie kwalifikowac tylko osoby bedace dziewicami (facetow tez to dotyczy).