Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich mezczyzn podziwiacie dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

Jakich mezczyzn podziwiacie dziewczyny?

Gość gość
Opanowanych i troskliwych

Gość gość
Poza tym oddanych, wiernych, mądrych mających honor

Gość gość
Wiernych, oddanych, honorowych, którzy szanują swoje żony. Ich żonom zazdroszczę.

Gość gość
- z dobrym wykształceniem i dobrą pracą (inżynier, lekarz, informatyk it, sędzia ), - wiernych, - takich, którzy mimo swojej atrakcyjności nie są mocno przechodzeni ( max 3 wcześniejsze partnerki max),

Gość gość
wielkich ludzi sukcesu, najlepiej muwcuw motywacyjnych kturzy nauczaja o sukcesie

Gość gość
wyzej wypwiedzial sie facet o tych mowcach

Gość gość
Wiernych,troskliwych,opiekuńczych,męskich,honorowych

Gość gość
Ja raczej jestem skromna i zalezy mi na milosci, prawdziwym i szczerym uczuciu a nie na kasie. Wiec imponuja mi mezczyzni uczciwi, mądrzy, altruistyczni, ci który potrafia sie szczerze angażować, szanować swoją kobietkę, jakby jeszcze dostrzegał kiedy kobieta robi cos zle na swoja niekorzysc to zeby jej o tym powiedziec nawet jakby sam mial korzysci z jej zachowania - to sie nie zdarza ale gdyby taki byl to super -ktory sam siebie szanuje, nie jest naiwny,głupi, obrażalski, slowem ma silny charakter, poczucie humoru, jest wierny, nie wychodzi z zalozenia ze jak jest wolny to moze wszystko robic, bo faceta z duzym przebiegiem seksualnym bym nie chciala (dla mnie duzy to juz powyzej 5 kobiet do 30 roku zycia)

Gość gość
Troskliwych dobrych wyrozumialych , takich którzy nie wydaja wielkiej fortuny na kobietę ale potrafią mieć chociaż drobny gest świadczący o pamięci , tacy którzy kochają dzieci są romantyczni , nie dobierają się do majtek na siłę a potrafia sprawić że kobieta sama chce wspolzyc , niestety mało takich ale są :)

Gość gość
Takich którzy dla kobiety potrafią być wsparciem , także psychicznym , nie trawię mężczyzn którzy swój egoizm i brak uczuć zamykają w zdaniu " nie jesteś dzieckiem zeby o ciebie się troszczyć " ja takich facetów unikam bo wiem , że taki by tylko wykorzystywał moje dobre serce a sam by się zaslanial że partner nie jest od nianczenia kobiety , tacy faceci szukają tylko w kobiecie worka na nasienie bez wymagań

Podziwiam tego, kto dokona czegoś ponadprzeciętnego, bądź kto wykazuje siłę woli i walki o siebie w ciężkich warunkach. Jeśli chodzi o cechy, które już wymieniono w wątku, akurat uważam je za zwyczajne cechy ludzi kulturalnych na tzw. 'poziomie', w normalności nie ma niczego skłaniającego mnie do podziwu...

Gość gość
Niestety nenesh dla wielu facetów dbanie i troska o swoją kobietę to jakaś "chora abstrakcja " , ja się nie dziwię, że coraz więcej kobiet ma zaburzenia seksualne jeśli one czują że nie są kochane ,,tylko służą za przyrząd do czyjegoś rozładowania , mój dziadek miał dla babci więcej troski i szarmancji niż dzisiejsi " mężczyźni " niestety , i zanim zaczną się teksty ze kobiety to szmaty to radzę zwrócić uwagę , że takich jest z 30 % a reszta to normalne mile dziewczyny , które zasługują na bycie kochane i uczciwie traktowane

Gość gość
Nie podziwiam żadnych, lubię jak ma

Gość gość
najważniejsze czy nadaje sie na ojca (nie pali ,nie pije ,lubi dzieci) czy dba o dom ( żadnych nierobów,zasiłkowców,kombinatorów) i czy szanuje kobiety ( żadnych psycholi,automaniaków auto najważniejsze dla nich,)

Gość gość
a reszta to normalne mile dziewczyny , które zasługują na bycie kochane i uczciwie traktowane x taak i te normalne MILE dziewczyny puszczaja sie z byle kim, traca dziewictwa w gimnazjum i puszczaja sie na lewo i prawo, no tak to juz normalne

Gość gość
Psychol od prawiczkow i dziewic znowu uderzył do ataku

Gość gość
Ja lubię mężczyzn o katolickich tradycyjnych wartościach , gdzie dla niego najbardziej liczy się kobieta i rodzina , nie jest lewusem który ma od cholery koleżanek , kolezkow , znika na całe noce , chleje i bóg wie co jeszcze

Gość gość
Żadnych nie lubię tak naprawdę. Ale lubię kiedy dzięki nim czuję się atrakcyjna, dlatego ich jeszcze toleruje.

Gość gość
Dziwne że mamy 21 wiek a kobiety mają tak śmiesznie niskie wymagania niestety , jeśli dla kogoś zwykła męska kultura to powód do podziwiu to się trochę boję w jakim państwie żyjemy , każda tutaj mówi o jakimś absolutnym minimum zeby się chociaż facetem zainteresować , bo wiadomo , alkoholik imorezowicz egoista to nie jest szczyt marzeń dla nikogo

Gość gość
Dzięki chłopaki do czegoś się tam jeszcze nadajecie, haha

Gość gość
Z silnym charakterem , nie cierpię facetów , którzy wybuchają jak małe dzieci , rzucają wyzwiskami obrażają się , to świadczy o słabym charakterze , męski mężczyzna to taki który jest opanowany jak skała w każdej sytuacji , tak zwane nerwy ze stali

Gość gość
Podziwiam normalnych prawdziwych mezczyzn, ktorym nigdy by przez gardlo nie przeszlo obrazanie kobiet. Podziwiam mezczyzn, ktorzy z szacunkiem i miloscia odnosza sie i traktuja kobiety.

Gość gość
Takich którzy nigdy nie podnieśli ręki na swoją kobietę , wbrew pozorom bicie czy szarpanie kobiet wcale nie zdarza się rzadko , byłam tego ofiarą tak samo jak moje kuzynki koleżanki , tylko że w tym chorym społeczeństwie jak "nie nabil lima pod okiem " to nie można uznac tego za przemoc

Gość gość
Dobrych czułych troskliwych , takich którzy umieją kobietę zaskoczyć w pozytywnym tego słowa znaczeniu

Gość gość
raczej lekko chamskich i nei zbyt miluch

Gość gość
Podziwiam pracowitych, odpowiedzialnych, empatycznych dla których dobro żony i dzieci jest na pierwszym miejscu.