Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od dzis sie odchudzam kto ze mna

Polecane posty

Gość gość

Waze 78kg przy 160 Nie za wesolo lubie cwiczyc ale niestety moja slaboscia sa slodycze ktore zamierzam odstawic( dopuszczam cos slodkiego tylko w nd) i czesto z braku czasu wrzucam w siebie wszystko co mi wpadnie w rece. Ciasto parowki czy schabowego w biegu Musze uwazac na to co jem i mam zamiar sobie dzisn wczeniej gotowac posilki na kolejny dzien Kto ze mna?

Gość gość
też bym Cię zjadł

Gość gość
Lubisz plus size;)?

Gość gość
bardzo lubię

Gość gość
ja już zjechałem ze 104kg na 88 w ciągu pół roku ale kontynuuje dalej, jeszcze tak z 5-6kg chce zrzucić ;)

Gość Weraa0
Super, ja miesiac temu zaczelam odchudzanie i 4 kg mniej mam. Obecnie waże 85kg przy wzroscie 178cm. Chcialabym 75 kg wazyc. Niestety obecnie nie moge cwiczyc bo mam duze problemy z kregoslupem, czekam na operacje. Takze utrudnione mam odchudzanie.

Gość gość
Tu autorka ja mam duzo ruchu w pracy wiec tylko 2-3raxy w tygidniu dywanowki Bylam w biedronce kupilam awokado bylo na promocji :) Wiec zrobilam sobie salatke z awokado dzisiaj na sniadanie z feta papryka i kasza jeczmienn na 2sniadamie koktajl z owocow i jarmuzu Na obiad piers w curry z warzywami i ziemniakami nie bede se odmawiac bo ziemniaki nie tucza No i kolacja brokul i jajka Wiecie ze taki brokul ma tylko 130kcal a mozna sie nim.nazrec jak niewiem?

Gość gość tamara B
A ja właśnie kończę 3 miesiąc odchudzania i 3 opakowanie Slimunox. U mnie waga spadła o 13 kilo, co pokazuje, ze jak się chce to można. Życzę ci powodzenia i końcowego sukcesu

Gość gość
King kong

Gość gość Marzena BN
Ja wystartowałam tydzień temu z Foreverslim , porównamy wyniki?

Gość gość Dominika 34
ja pozbyłam się całej nadwagi stosując Foreverslim i do tego będąc na diecie 1400 kcsal.