Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Jak uwieść mężczyzne tak żeby on myślał, że to jego inicjatywa

Polecane posty

Gość gość
Hendorivke nikt nie lubi brzydkich dobrze zarabiających kobiet. Zostań lesba może jakaś Olka fasolka się skusi.

Gość gość
Jeśli mu się nie podobasz to i po alko może być ciężko.

gość dziś Jeśli mu się nie podobasz to i po alko może być ciężko. x Trochę mu się podobam na bank.

Gość gość
A to chüj wie :classic_cool: weź go na litość że jesteś taka brzydka i chora umysłowo a on taki z******ty i niech pan da i się zlituje. Może jest wrażliwy i się złapie?

gość dziś A to chüj wie cool.gif weź go na litość że jesteś taka brzydka i chora umysłowo a on taki z******ty i niech pan da i się zlituje. Może jest wrażliwy i się złapie? x Wątpie, zresztą on mnie widzi jako ładną i mądrą, więc wolałabym, by dalej tak myślał.

Gość gość
01:36 Ty masz cokolwiek pozytywnego w życiu poza sianiem nienawiści? Nie czujesz że to cię zjada od środka? Ogarnij się.

Gość gość
Złap go w kroku znienacka i powiedz przepraszam to pomyłka.

Gość gość
1:44 Chüj cię to?

Gość gość
Henderson gdybyś się komukolwiek podobała to już w liceum miała byś męża wychodząc z domu.

Gość gość
A to że twoje zaburzenia wpływają na innych ludzi. Siedź ze swoim szaleństwem i frustracją w domu (albo odetnij sobie internet) to nie będzie problemu i twoje pytanie będzie na miejscu.

Gość gość
Nie w*********j się w temat w celu szukania g****oburzy bo autorka jeszcze nie ma problemu z moimi wypowiedziami póki co a ty już spinasz dupsko. Zrób w tył zwrot i w*********j z łaski swojej bo p********z nie na temat. I nie pisz o zaburzeniach innym ludziom w przypadku gdy samo takie posiadasz. Dziękuję za uwagę. A właściwie nie. Ty podziękuj mnie ze w ogóle zareagowałam.

Gość gość
01:50 Haha :D Nie projektuj na innych swoich urojeń. Nie po powyższym wpisie (zresztą kropli w morzu s**tu, jaki tu zamieszczasz) i kolejnej (wczorajszej) manifestacji schizofrenii i urojeń. Muszą cię znowu nieźle w życiu szmacić, bo rzuca tobą konkretnie. Wścieklizna, piana na pysku i wylew wrodzonej patologii natężenie 10/10. Mam ci podziękować za utrzymujące się od miesiąca nasilenie urojeń na temat mojej osoby i masturbacji na temat tejże? Może jednak nie. Robisz z siebie kretynkę, udając że nie obdarzasz tematu zainteresowaniem po tym, jak wiecznie wyrzygujesz tu treści na mój temat i szukasz mnie w co drugim poście. Podziękowań nie będzie. Do zobaczenia.

Gość gość
:classic_cool: do zobaczenia chyba w piekle. I nie podniecaj się.

Gość gość
Hendorivke dlaczego nie jesteś ładna i biedna jak normalna dziewczyna?

Gość gość
Dlaczego ty nie jesteś przystojny i bogaty jak normalny facet 13?

Gość gość
Kto tu się podnieca i nie panuje nad sobą? Ty widzisz co Ty piszesz czy już aż takiego stępienia się nabawiłaś w wyniku choroby psychicznej, że totalnie odleciałaś? Masakra. Kolejny wpis stanowiący dowód na twoją paranoję, niemożność utrzymania emocji na wodzy (zaburzenia afektywne? borderek?) i nieludzkie wprost prostactwo zapisany 🖐️ A do zobaczenia o wiele szybciej niż w piekle. Wiele, wiele szybciej.

Gość gość
POWTARZASZ SIĘ OD ROKU :classic_cool: I jak hedo może powróćmy do tematu pomijając napad histrioniczny twojej koleżanki? Co wymyśliłaś?

Gość gość
Od kiedy mówisz o sobie swoja koleżanka? Jedyna wypowiedź mająca cechy napadu to twój naszpikowany wulgaryzmami upust wścieklizny. Jesteś ograniczona czy niewidoma? Całkiem nienormalna?

Gość gość
Jak tam hedo? Jestes czy poszłas zniesmaczona zachowaniem twojej koleżanki?

Gość gość
Aha. Czyli dzisiaj istniejesz dla siebie w drugiej osobie. Idź do psychiatry kobieto. Pomimo tego całego prześladowania mnie (i jak widać nie tylko, bo w mniejszym stopniu nękasz też innych) robi mi się ciebie coraz bardziej żal. Dobranoc. Ty też się lepiej połóż. Zarywanie nocy nie wpłynie korzystnie na twoje urojenia, ataki nerwowe i osobowość wieloraką. Zadbaj o siebie.

Gość gość
w piekle ? oj ten termin i miejsce wybrałeś pierwszej randki ? zawzasz plan? jesteś skuteczny w teorii poznania :-) cholera ... wiesz to nie jest ekscytujące - powszedniejesz :-P ale czy to jest związen z normalnością na to jeszcze masz czas dużo czasu ....

Gość gość
I co hedo? Chyba poszła spać. Myślałam że jesteś bardzo chora psychicznie ale patrząc na atak histerii twojej koleżanki musisz oddać jej koronę. Dobranoc.

Gość gość
dziś ale ja jestem przystojny i bogaty :classic_cool:

Gość gość
02:24 Dalej piszesz o sobie swoja koleżanka :D? Drugiego takiego psychola nie mają nawet w Gostyninie :D Ciebie trzeba zamknąć. Albo nie widzisz tego, jak twój wpis odstaje wścieklizną od wszystkich innych. Albo udajesz że nie widzisz i rżniesz głupa. Co zresztą uwielbiasz.