Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrawAfywa ReaKtywacja

Cały dzien w pracy w jednej podpasce chodziłam

Polecane posty

Gość PrawAfywa ReaKtywacja

Tyle mialam roboty

Gość gość
Też tak kiedyś miałam, w biedronce 5 lat temu. 12 h - niedziela, bez przerwy, bo dwie osoby się rozchorowały, nawet kanapki nie zjadałam, nic, trzeba było na kasie siedzieć, bo nie było komu. Gigant kolejki. Wodę sobie przyniosłam tylko i piłam kiedy mogłam. Nikt nie mógł mnie zastąpić na kasie, kierownik siedział na magazynie i towar przyjmował z jeszcze jednym pracownikiem. NIe było czasu dosłownie na nic. Masakra. Jak się ten horror skończył i poszłam wreszcie do wc (pęcherz miałam taki pełen , że myślałam ze nie wytrzymam) to aż pływało od samej krwi. Nigdy więcej.

Gość gość
Ale z was brudasy śmierdzące

Gość gość
dziś no ciekawe jakbyś był kobietą i dostał okres a kierownik zabroniłby ci iść do wc, ciekawe co byś zrobił, a kolejka mega i burzący się klienci. Hahaha! Byś zdechł. Taka prawda.

Gość gość
dziś a ja gardzę kierownikami,szefami - mężczyznami, bo tylko kobieta kobietę zrozumie i by nie zabroniła iść do głupiej toalety aby pracownica mogła zmienić podpaskę. To faceci robią terror, to wasza wina. Robicie obozy pracy.

Gość gość
13:17 jestem kobieta i po pierwsze nie pozwoliłabym sobie na takie traktowanie. Co to znaczy nie pozwolił mi na wyjście do wc? Trzeba być brudasem zeby ci nie przeszkadzało siedzenie w jednej podpasce 8h. Rozumiem ze przez 8h siku tez robiłaś pod siebie?

Gość gość
dziś no to była moja pierwsza praca i bałam się o zwolnienie. Byłam szczylem, nie umiałam pyskować. Teraz bym sobie nie pozwoliła na takie traktowanie. Było minęło. Stare dzieje :D

Gość gość
Straszne, że ludzie pracują w takich warunkach a jakies nieroby maja 500+ i chlaja wode caly dzien. Współczuję wam oby los sie odmienil a biedronk jeronimo niech zbankrutuje

Gość PrawaTywaReaktywacja
mizerny podszyw. kiedys to byly podszywy a nie teraaz :( :classic_cool:

Gość anastaaazyjka
Kobietki, a może na rozluźnienie atmosfery jakiś sierialik do obiadku ? ;p Znalazłam świetną stronkę, więc sie dziele -> https://link.do/N52qA może akurat któraś skorzysta :D