Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego Polacy nie kochaja Polski?

Polecane posty

Gość gość

Nie lubicie naszych krajobrazów, szydzicie z historii, wyzywacie Polki od łatwych, większość ludzi jest zakompleksiona. Nie mogę na to patrzeć, co Wam ten styrany kraj zrobił, że się go wstydzicie i zachwycacie się wszystkimi, tylko nie Polakami i wszystkim, byle nie Polska;-(

Gość gość
Krajobrazy lubie. Cala reszte nie. Bo co tu lubic? W miastach to moze jeszcze ci mlodzi ludzie sa ogarnieci. A reszta to syf, kila i mogila. Patologia, zgromadzenia od 9 rano pod sklepem, Janusze w sandalach z bialymi skarpetami chodzacy co niedziela do kosciola a wieczorem bijacy swoj***aby i dzieciaki na ktore dostaja 500+, dresiarze z iq 10 wyzywajacy muzumanow a sami zachowuja sie na ich poziomie.

Gość gość
Nasze krajobrazy są najpiękniejsze na świecie tylko ludzie to k****y

Gość gość
nie mogę się z tym pogodzić, co się dzieje z Polska, jak dojdzie do jakiejkolwiek wojny, będziemy straceni. Odsuwamy się od zachodu, jedynego słusznego sojusznika, a Rosja ma nas w d, jak zwykle uważam, że będzie coraz gorzej, jestem załamana

Gość gość
Do wojny nie dojdzie na dzień dzisiejszy zbyt wiele państwo mogłoby utracić , wojna będzie się opierać na odsuwania państw nie reformowalnych od zasobów technologii, gospodarka będzie kuleć państwo samo się wyniszczy.

Gość gość
no to marna dla nas pociecha, bo to własnie nas czeka, jak nie wojna, to własnie gospodarcze wyniszczenie- będzie źle;-(