Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam teraz zwracać się do córki dziwny temat

Polecane posty

Gość gość

moja 5 letnia córka od jakiegoś czasu mówi dziwną rzecz. mianowicie, że szczególnie po jakichś emocjonujących snach pamięta siebie w ciele jakiejś schorowanej kobiety, następnie przypomina sobie ból w klatce piersiowej i ciemność. mówi, że to się stało 6 lat temu. rok przed jej narodzinami zmarła na atak serca moja mama. czy to możliwe? i jak mam się teraz do niej zwracać? ta kwestia jest irracjonalna, ale jednak nie wydaje Wam się to zastnawiające?

Gość gość
myslisz o reinkarnacji?

Gość gość
jesteśmy z mężem niepraktykującymi katolikami, nie wiem, skąd ona to wymyśliła, może gdzieś widziała w tv jakiś dokument o buddyzmie? jest mi z tym nieswojo, a jednocześnie dla mnie to w pewien sposób poruszające

Gość gość
Moze to tylko dziecieca fantazja, lecz trzeba wiedziec ze sa udowodnione podobne przypadki. Ponoc ta pamiec wsteczna zanika do ktoregos roku zycia dziecka. Dzieci potrafily precyzyjnie opidac domy czy miejscowoosci, sytuacje z zycia z poprzednicj wcielen, do tego stopnia ze tylko historycy i inni specjalisci byli te fakty w stanie powiazac.

Gość gwoli wyjasnienia
Wiesz co mnie najbardziej nie pasuje? Ze 5letnie dziecko ma takie nieabstrakcyjne poczucie czasu, ze mowi o 6 latach, czyli rok przed jej urodzeniem. Trudno mi w to uwierzyc.

Gość brokeninside87
Wiesz co mnie najbardziej nie pasuje? Ze 5letnie dziecko ma takie nieabstrakcyjne poczucie czasu, ze mowi o 6 latach, czyli rok przed jej urodzeniem. Trudno mi w to uwierzyc. x 11 lat doświadczenia na kafe a mnie będzie pouczała i grymasiła jak się robi prowokacje:O