Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam chłopaka cygana, polacy to wieśniacy rasiści najgorszego sortu nienawidze

Polecane posty

Gość gość

nienawidze was!!!! Mój chłopak jest cyganem, ale nikt nigdzie nie chce go zatrudnić i wkurza mnie to, sama pracuje na nasza dwójke.

Gość gość
To prawda polacy to najgorszy sort ludzi!!!

Gość gość
Cyganie sami zapracowali sobie na taką opinię. Pretensje miej do nich, a nie do nas. Są opryskliwi i agresywni. 6 lat temu pracowałam z Cyganką (no popatrz, jednak ktoś chciał ją zatrudnić) i po niecałym miesiącu wyleciała za kradzież biżuterii. Sorry, ale taka prawda

Gość gość
Spoko już on zapracuje i zaraz będzie was trójka. Skoro wam tak źle to droga za granicę stoi otworem.

Gość gość
Fuj .kijem bym nie ruszyła

Gość gość
Jak se p****** to cie zostawi asfalty nie zawierają związków poza swoim klanem, teraz może ci mydlić oczy i obiecywać złote góry ale zawsze będziesz gadzio, obca, nie zaakceptują cię.

Gość gość
Cyganie są beznadziejni.... Rasizm rasizmem, ale sporo ich widuje w jednym centrum handlowym, i nie mowie juz o tandentnym ubieraniu, braku gustu, itp. ale nie maja za grosz kultury. Chocby dra ryje jakby byli sami, nie idzie usiac w kawiarni jak sa cyganie

Gość gość
Typowa d***** lecąca na brudasów.Nie mogę sie doczekać aż ci spuści zasłużony łomot.Polki to naprawdę są idiotkami,wiązać się z takimi odpadami jak cyganie? Wstyd :/

Gość xx44
Cyganie sami sobie zasługują na to!!!!Cyganki okradły mnie w barze w Łodzi.Gdy wezwałam policję zdążyły uciec.Dziwne nie jest że to najniższa kasta ludzi.Nie pisz że Polacy to wieśniacy.Napisz że cyganie to złodzieje i brudasy!!!!!

Gość gość
Jakbys miala chlopaka cygana to bys wiedziala, ze nie jest cyganen tylko romem :classic_cool:

Gość gość
Prowadzę duży salon odzieżowy i niestety najczęściej kradną Cyganie. Mam mnóstwo nagrań z monitoringu i widać tam również dzieci które kradną... I teraz... straszne jest to, że jak tylko Cyganie wchodzą to my odrazu reagujemy wzmożoną kontrolą. Przykre, ale musimy :( jest to narzucone przez dział bezpieczeństwa, który z cyganani ma nie małe doświadczenie :o xxx xxx xxx A jako ciekawostkę dodam, że... Jeśli tak bardzo za nimi chodzimy, próbujemy doradzać, pomoc, a jednocześnie ich kontrolujemy to NIGDY NIC NIE KUPUJĄ. Wtedy po prostu po chwili wychodzą. Świadczy to o tym, że albo ukraść albo wyjść. Niestety...

Gość gość
Polacy sa rasistami jakich malo, to niestety prawda. Mieszkam za granica I teraz juz nie bardzo tak jest, ale jeszcze te 6-8 lat temu, to nieraz mi bylo okropnie wstyd w autobusie jak slyszalam jak Polacy na glos obgadywali wspolpasazerow. "O patrz jaka gruba beka, pewnie zre caly czas", "ale czarny I jakie ma klaki, pewnie nie myje sie" straszne. jak zwroivlam raz takim uwage bo obgadywali kobiete Hinduske, to uslyszlam "zamknij morde". tayc Polacy wlasnie przynosza wstyd normalnym Polakom za granica. Powinno sie robic na wjezdzie testy na IQ oraz tez na jakies obycie, kulture I tolerancje ...

Gość gość
W kulturze cygańskiej to jest tak. Ona pracuje na jedzenie i ciuchy dla siebie, dzieci i męża, a on pracuje na wizerunek i prestiż rodziny. W praktyce to wygląda tak, że tatuś siedzi na d***e i w d***e wszystko ma, zawodowy bezrobotny, a że rozmnażają się jak króliki i cygańska matka nie ma jak iść do pracy, bo szacowny mężuś się dziećmi nie zamie, to co jej pozostaje? Żebry, albo kradzieże. A żeby lepiej zrozumieć dlaczego tak jest, wystarczy wiedzieć, że cyganie, to hinduska nacja.

Gość gość
gość dziś A ja myślę, że Polacy są mniejszymi rasistami od reszty. Wiesz kto jest największym rasistą? Człowiek czarny. Murzyn. Pod przykrywką antyrasizmu promują swój rasizm. To jest hipokryzja. Żeby nie było, ale określenie murzyn nie jest określeniem obraźliwym, a słowo "niewolnik " z j. angielskiego w filmach jest mylnie tłumaczone jako murzyn. Nawet mówienie o kimś "biały murzyn" w sensie człowieka ciężko pracującego za psie pieniądze nie jest obraźliwym określeniem, a bardziej współczującym.

Gość gość
Ja to się Cyganów boję!! U siebie bym nie zatrudniła..

Gość gość
Tak z ciekawości, jaką narodowość ma w paszporcie?

Gość gość
Ja ani bym cygana nie chciala ani nie zatrudnila. Troche ich poznalam i serca dla zewnatrz to nie maja

Gość gość
Jeszcze będziesz żałować swoich słów w stronę Polaków :)) Zacznijmy od tego,że on jest jedynie twoim „chłopakiem” nie mężem.. myslisz ze rodzina cygańska cię zaakceptuje? Mylisz się. Nawet jeśli cię zapłodni to z dzieckiem nie będzie utrzymywać kontaktu:)) wyjdzie za maz za Cygankę bo w ich kulturze rzadko kiedy Cyganie akceptują Polki.