Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydcy i przecietni faceci uwazaja siebie za bog wie kogo

Polecane posty

Gość gość

za jakiś mistrzow podrywu, przystojniakow nie z tej ziemi, sa aroganccy i lataja za dziewczynami po ulicy jak psy z pelnymi jajami. Dzisiaj taki jeden do mnie zagadal to myslalam ze wybuchnę smiechem, wypalil z debilnym tekstem, potem nie chciał odejść choć mowilam mu ze mam chłopaka, a on nic, jak grochem o sciane. Chcial wyciagnac ode mnie numer telefonu i zaciagnac na kawe, był taki bezczelny ze w końcu nie wytrzymałam i powiedziałam wsciekla "s********j". Po tym dal mi spokoj. Naoglada się jeden z drugim jakiś durnych filmikow na youtube i uwazaja się za Brada Pitta albo Beckhama, no smiech na sali

Gość gość
Pozniej tacy wyzywaja kobiety od k***w i księżniczek.

Gość gość
Ja jestem za to atrakcyjny obiektywnie mówiąc ale mam w d***e związki, jak kocham jedną to inne nie istnieją, nawet na nie nie patrzę.

Gość gośćTaka prawda
Ja sie nie uwazam za nikogo,jestem nikim I zadna normalna kobieta na poziomie nie zwiazalaby sie ze mna.

Gość gość
20.45 Kubuś? Gratulacje za szczerość wobec siebie;)

Gość gość
Żaden Kubuś, paranoiczko.

Gość gość
Paranoiczko?! Dla ciebie pani paranoiczko, głąbie:p

Gość gość
Lecz się, kielbaso.

Gość gość
tez to zauwazylam, tacy brzydcy sa zakompleksieni i chcą się dowartosciowac zaliczając jak najwięcej dziewczyn. Raz zagadal do mnie atrakcyjny facet, zupełnie inna bajka, kulturalny, mily i najważniejsze nie był nachalny, widać było ze ma doświadczenie w kontaktach z kobietami

Gość gość
Ona specjalnie pisze Kubus zamiast praedziwego imienia.

Gość gość
To ta kiełbasa to ja???? Aaa aa, w takim razie nie dla psa kiekaska, tobie kości bądź flaki, głąbie; )

Gość gość
Wolę lekkostrawne dania. Ty należysz do tłustych.

Gość gość
Nie wiem czy tak jest również w innych krajach, ale u nas uważanie siebie za herosa przez mało atrakcyjnych i bardzo zaniedbanych facetow, to plaga. Wg nich to im sie lalki Barbie nalezą.

Gość gość
To fakt.

Gość gość
To przez to wmawianie chłopom, że ich wygląd się nie liczy, wystarczy że sa ładniejsi od diabła. Ale z drugiej strony to prawda, bo dla kobiety liczy się pozycja spoleczna, czyli zdolnosci faceta do zapewnienia przetrwania jej i potomstwu. Z kolei facet u kobiety głównie latrzy na urode, czyli w geny, zdolności rozrodcze. Malo ktora pojdzie do przystojniaka, ktory ma malo prestizowa prace np a jest zwiazana z przecietnym ale dyrektorem dużej firmy.

Gość gość
gość 21.20 bajki pleciesz, przystojny to przede wszystkim ZDROWY (cera, dobrze zbudowany) facet, i duza szansa ze takie geny przekaze potomstu, co mi z kasy i pozycji społecznej jak dziecko urodzi się chore?

Gość gość
Ogółem to w*****abeczki już w kobiety i te śmieszne nic nie warte związki. Szkoda czasu i w*****ac się niepotrzebnie. Za to pooglądać sobie miny ludzi, a zwłaszcza rówieśników, gdy śmigam po mieście fura za kasę o jakiej mogą pomarzyć w tym wieku bezcenne. Tak jestem j*****m materialista, który przestaje okazywać uczucia ludziom.

Gość gość
za to gupie baby uwazaja sie za inteligentne obserwtorki rzeczyqistosci co gorsza z misja dzielenia sie swoimi glebokimi refluksjami z cala reszta elity intelektualnej

Gość gość
az w koncu jakis zdesperowany i przesladowny maz wymyslil internet aby uwolnic sie od tego c iaglego oswiecania i aby skoczyc a piwo z innymi ofiarami przemocy w rodzinie

Gość gość
niech sie uwazaja, nie kazdy jest taki.. akurat tu na kafe kompletne jakies abominacje ludzkie, na zywo takich mezczyzn nie widzialam, wrecz wydaja mi sie fajni i normalni :d tutaj to jakis wyrzyg swoich frustracji w najgorszych momentach chyba, pod wplywem emocji albo alko :P zreszta kobiety tez nie sa niewinne

Gość gość
powiem tak...jestem muwcom motywacyjnym i zachecam ludzi do sukcesu, ludzie sukcesu nie maja zon, zechecam facetuw do zaliczania lasek, krutkich zwiazkow, przygod na dyskotekach, ale nigdy slubu, bedziesz przegrywem jak sie ozenisz, sluchaj ludzi sukcesu nie porazki

Gość gość
juz sie zaczyna wybrzydzanie. jak nie urok to sraczka. jajkby was obwiesic zlotem to byscie poertolily ze to za ciezkie. jak plastikiem to za tanie a jakby was same powiesic to ze w szafie sie drzwi nie domykaja

Gość gość
Jak dziewczyna mówi ze ma chłopaka to go rzeczywiście ma, albo nie chce z wami gadać bo nie jesteście w jej typie, zrozumcie to w końcu. Nie ciągniecie dalej rozmowy bo wychodzicie na zdesperowanych palantow!

Gość gość
Polki to w większośc***asztety, a też uważają się za nie wiadomo kogo. Trafiają więc swoi na swoich.

Gość gość
a co mnie obchodzi czy sue jej chce gadac i tak nic madrego nie powie.