Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kathie

Zbyt zazdrosny facet

Polecane posty

Gość Kathie

Cześć. Proszę o poradę. Co sądzić o zachowaniu mojego chłopaka? Często zwyczajnie inni faceci, których spotykam w swoim życiu np na uczelni czy w pracy zaczynają mnie podrywac, pytają o numery, chcą się umówić itd, zwykle staram się odrzucać takie zachowania mówiąc krótko że nie jestem zainteresowana. Zwykle opowiadam o tym swojemu mężczyźnie, z którym jestem rok. Problem jest taki że jest on ostatnio strasznie zazdrosny i chce tych wszystkich kolesi po kolei bić, albo wypytuje o ich personalia po to aby do nich coś napisać. Kiedyś wcześniejsza jego panna przede mną go zdradzała z jego znajomym, myślicie że to stąd wynika zachowanie? Proszę o porady jak go uspokoić, wiem że mi ufa, a ja jemu, ale czasami to on przesadza z tym biciem i ogólna zazdrością!

Gość gość
Jak znam zycie predzej czy pozniej i tak go zdradzisz bo baby to sa suki oszustki

Gość gość
Autorko, a czy Ty, tak z ręką na sercu, chciałabyś, by Twój partner mówił Ci co jakiś czas, że był podrywany, zagadywany, kokietowany przez ileś tam kobiet? Takie wyznania mogą wzbudzać mieszane uczucia. Tym bardziej, jeśli wcześniej zostało się zdradzonym lub ma się niższe poczucie własnej wartości. Poza tym - lojalność, wierność i przynależność, to są stabilizatory każdego związku, a Ty je, w jakimś sensie, jawnie naruszasz. Oczywiście, to dobrze, że podobasz się innym mężczyznom, ale, skoro znasz burzliwą przeszłość swojego partnera, niepotrzebnie mówisz mu o tym, co Cię spotyka ze strony innych. Poczucie zazdrości, zagrożenia, niezrozumienia może doprowadzić do kłótni w Waszym związku. A tego chyba nie chcesz. Jeśli kochasz go szczerze, nie wbijaj mu więcej szpil w serce. On już i tak widzi i wie, że ma u swego boku atrakcyjną kobietę, na którą patrzą z podziwem inni, a to trudne dla prawie każdego mężczyzny. Jeśli żaden z nich nie robi Ci krzywdy - nie mów o niczym swojemu ukochanemu. To przykre próby...