Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę na kolegę z pracy co robić?

Polecane posty

Gość gość

Oboje jesteśmy zajęci, ale strasznie mnie do niego ciągnie. Marzę o pocałunku i seksie z nim co robić?

Gość gość
kolejna d****a

Gość gość
Nie twoja dupa nie twoja sprawa. Nie zadałam pytania w stylu jak mnie oceniacie, wiec jak chcesz umoralniać to się zatrudnij u rydzyka w radiu.

Gość gość
Do dzieła!!!

Gość gość
Pytanie tylko czy jemu się marzy to samo? Masz jakieś znaki od niego? Zajęci ludzie są bardziej podatni na tego typu zachcianki. Ty mężatka on czyjś mąż. Ciekawe czy ma jaja coś zrobić?

Gość gość
Przyłapuje go na tym, że mi się przygląda no i bywają sytuacje w ktorych przypadkowi mnie dotyka lub muśnie. Może to moja psychika chce to postrzegac jako oznaki zainteresowania nie wiem. Jak to sprawdzić czy on też czuje to co ja?

Gość gość
Michał Ty zdechniesz walac konia idioto:-D

Gość gość
Na co czekasz? Szkoda czasu na myślenie, skoro oboje jesteście zajęci to obejdzie się bez obiekcji!

Gość gość
Możesz sobie o nim pomarzyć i tyle co twoje. Wiesz ile osób chcesz unieszczesliwic? Co ci zrobiła jego żona? A może on ma dzieci? Pomyślałaś o tym ...amatorko jabłek z cudzego ogrodu ? Oczekujesz ze ktoś ci tu napisze dalej bierz go??

Gość gość
9.23 chce tylko seksu nic wiecej. Ludzie nie sa w stanie trwac przy jednej osobie zdrady są i beda zyjesz w matrixie jesli myslisz inaczej i triche mi ciebie szkoda.

Gość gość
Możesz spróbować podczas mimowolnego dotyku złapać go mocno za rękę i zobaczysz jego reakcje. Jeśli to tylko sex bez zauroczenia lub miłości to czemu nie. Kwestia jeszcze czy jesteście siebie warci. Ty możesz uważać, że jesteś pociągająca, a on poprostu stara się być miły i szarmancki, ale nie widzi w tobie partnera do wspólnego seksu. Wiek tez ma znaczenie. Jesteście rówieśnikami? Czy jest i w jakim związku jest twój wytypowany partner? Szkoda mi tylko jednej rzeczy. Tego, ze twój mąż/partner prędzej czy później się dowie. A wtedy będzie kicha.

Gość gość
Seks i masaże z partnerem to bardzo dobry i przyjemny sposób na szczuplejsza sylwetkę. Oprócz tego ze poprawia zdrowie naszego organizmu i spala duza ilość kalorii to sprawia że w naszym mózgu wydziela sie duża ilość hormonów szczęścia.

Gość gość
Kłamstwo ma krótkie nogi. Już się o tym przekonałem.