Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O czym swiadczy jego zachowanie ?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie to, bo do nikogo sie tak nie zachowuje. Dla innych jest hojny ,dla mnie skapy . Kolegom postawi jedzenie na całą impreze, alkohol , wszyscy bawia sie na jego koszt. Dziewczyny tez sponsoruje do tego stopnia, ze sam nie ma co jeść. Komplementuje je, wchodzi w tylek bez wazeliny, daje soba pomiatac. Kiedy my sie poklocimy to zaraz sie msci. A ja jestem jego powiedzmy koleżanką - on sam od siebie nic nie daje, jest bardzo wyliczony w zachowaniu, bo juz nie mowie o finansach. Nie oczekuje sponsoringu, no ale jak porownuje sie do innych to naprawde chyba nie jestem dla niego wazna, bo skad ta przepasc . Ode mnie wymaga zebym poswiecala mu mnostwo czasu, a on sam poza czasem, rozmowami nic nie daje. Czasami to smiesznie wyglada,, jakby mnie parodiował... ja mu powiem cos milego to zaraz sie rewanzuje. Zrobie cos dla niego to on tez. i w blahych i w wiekszych sprawach. Ja mu cos powiem jak ostatnio chcialam otworzyc oczy na kogos i powiedzialam zgodnie z prawda co mysle o tej osobie jaka jest i z troski powiedzialam prawde ze traktuje go jak bankomat bo tak mowila do wspolnych znajomych. Jakis czas pozniej pochwalilam sie ze kogos poznalam i on mi powiedzial dokladnie to samo a nie wie kim jest ten czlowiek - widać, ze celowo to zrobil, z jednej strony mnie to rozbawilo, z drugiej zniesmaczylo.pytanie jak w temacie. nie oczekuje rad typu olej go ,raczej odpowiedzi DLACZEGO tak jest.

Gość gość
Ma ochotę na 69

Gość gość
On ma cie w nosie sama to widzisz

Gość gość
Ma Cie w d...e a sponsoruje inne laski bo tamte mu się podobają, a Ty nie. Daj sobie z nim spokój. Czego jeszcze oczekujesz?

Gość gość
Ale znajomych tez sponsoruje i nie chodzi mi tylko o finanse ale traktowanie w ogole,po co sie tak zachowuje przeczytajcie calosc jak mozecie,dziekuje

Gość gość
Całokształt jego zachowania pokazuje ze nie jesteś dla niego ważną, wręcz innych lubi bardziej niż Ciebie. A Ty liczylas ze cos miedzy wami będzie? Raczej na to nie licz...

Gość gość
Nie liczylam na nic, wrecz przeciwnie. Zabiega o kontakt wiec z litosci go utrzymuje, a tu prosze... ciekawe tylko po co tak czesto pisze i oburza sie kiedy nie mam czasu. nie rozwiazuje jego problemow, nie wysluchuje, po prostu gadamy o d***e marynie caly czas;/

Gość gość
To po co się litujesz nad kimś kto ma na ciebie wyj****e i traktuje gorzej niż innych?

Gość gość
Jak chce zerwac to bierze mnie na litosc albo wypomina ze tez mi poswieca czas. fakt zrobil kilka przyslug ale nie na moja prosbe:o

Gość gość
Toksyczny czlowiek a ty chyba mało rozgarnieta że dajesz się nabrać.

Gość gość
Ale o co moze mu chodzic? co moze chciec ode mnie? i tak to zakoncze predzej czy pozniej

Gość gość
Poprawia sobie nastroju dowalajac ci

Gość gość
On sam mi powiedzial ze jak ja jemu tak on mi... zastanawiam sie czy jest tak glupi czy faktycznie chce mi dowalic...ja mu szczerze poradzilam, a on z takim tekstem,moze odebral to jako atak,ale zeby nie pomyslec co gada to trzeba miec leb.