Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chcielibyście aby wasza przyjaciółka weszła do waszej rodziny czy raczej nie

Polecane posty

Gość gość

Mam przyjaciółkę, którą ma męża. I jej mąż ma brata, z którym mieliśmy się ku sobie. Niestety przyjaciółka pokrzyzowala nam drogi. Nie wiem co nią kierowało, ani co nagadala bratu męża, ale już on nie jest zainteresowany. Czy hipotetycznie będąc w podobnej sytuacji nie chcielibyście aby brat męża związał się z wasza przyjaciółka? I jeśli tak to dlaczego.

Gość gość
Skąd wiesz że przyjaciółka namieszała?? Może to temu bratu odechcialo się z Tobą spotykać? To nie gimnazjum, żeby osoby trzecie miały wpływ na czyjeś uczucia

Gość gość
Gdyby była twoją przyjaciółką to byś wyczuła, że nakłania szwagra ku tobie. Myślę, że ona nic mu nie mówiła i on sobie odpuścił bez jej udziału.

Gość gość
Nie, nie nakłania szwagra ku mnie. Wręcz przeciwnie wyczulam.

Gość gość
18:16-- jeśli jesteś o tym przekonana, to odpuść sobie znajomość z tą dziewczyną. Ktoś, kto ci szkodzi, to nie przyjaciel. Każda by się ucieszyła, mając swoją prawdziwą przyjaciółkę za szwagierkę, a skoro ona temu przeciwdziała to nie jest wiele warta

Gość gość
Autoeka pisze chce zrobic tak podziele mojebo faceta na pol jeden dzien z nia jeden dzien ze mna taki kompromis chodzi o seks pozycze jej swojego faceta wtedy bede szczesliwa ze ma kogos chociwz na chwile

Gość gość
Mnie by było miło, gdyby zwykła koleżanka lub znajoma znalazła się w naszej rodzinie, a co dopiero bliższa koleżanka! Daruj sobie kontakty z całą tą trójcą: fałszywą przyjaciółką, facetem jak strach na wróble i mężem przyjaciółki (bo jak utrzymasz z nim kontakt, to jeszcze franca rozgada, że jej mieszasz w małżeństwie:o ) Cycki do przodu! :)

Gość gość
Dziękuję za słowa wsparcia. Również ochlodxilam kontakty. Przyjaciółka jednak cały czas wydzwania i naciska na spotkanie. Js już raczej nie chcę.