Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fryzura na chrzciny

Polecane posty

Gość gość

Kompletnie nie umiem ukladac wlosow. Zblizaja sie chrzciny mojego chrzesniaka i chcialabym ladnie wygladac. Salony fryzjerskie sa raczej w niedziele zamknięte. Umawialiscie sie prywatnie w domu czy jak? Nie zależy mi na super wymyslnej fryzurze a na skromnym upieciu. Niestety sama nie wyczaruje nic fajnego.

Gość gość
Jaka długość włosów, proste czy kręcone?

Gość gość
Mam wlosy do lopatek, proste. Na co dzien chodze w rozpuszczonych lub kucyku

Gość gość
Jak zwykle u Polek, gdy zbliża się sakrament, to one myślą tylko co na łbie upiąć i co na doopę założyć:O

Gość gość
Ładnie ci w falowanych? Jak tak, to w sobotę przed snem "koczek" na skarpetkę, rano będą ładne naturalne fale, wystarczy lekko utrwalić.

Gość gość
Wejdz sobie na jakies forum twojego miasta (ewentualnie spotted na fb) i napisz ogloszenie ze szukasz jakiejs fryzjerki na niedziele. Gwarantuje ze znajdziesz bez problemu i nawet byc moze z dojazdem. Pelno takich ogloszen w necie, czasem nawet panie fryzjerki nie maja salonu i pracuja w domu albo wlasnie dojezdzaja.

Gość gość
13.26. Twoim zdaniem sakrament przyjmuje się w dresie i rozczochranych wlosach? Nikt tu nie mowi o rewii mody ale ladnym, skromnym i eleganckim wygladzie dla podkreslenia wagii wydarzenia.

Gość gość
15:52 a jak pójdzie w prostych, rozpuszczonych, umytych włosach, to sakrament będzie nieważny? Tylko upięcie włosów sprawi, ze zyska wartość i ważność. Jesteście durne . A widać dla autorki jednak fryz najważniejszy skoro spędza jej sen z powiek i szuka rady na necie. Swoją drogą tępa jak radziecki młot, bo mobilnych fryzjerek dziś na pęczki, a ona chyba całe dotychczasowe życie w jaskini przesiedziała, ze nie potrafi sobie żadnej zorganizować.

Gość gość
Daj ogłoszenie na forum lokalnym np na fb że szukasz Pani co zrobi upiecie u ciebie w domu. Ja tak szukałam dla córki na komunie i znalazłam.

Gość gość
Rozpuść jak zwykle, przejedź prostownicą i tyle. To nie rewia mody.

Gość gość
15:52 to już nie ma nic pomiędzy dresem i rozczochranymi włosami? Na kafe jak zwykle wszystko czarne lub białe, nic poza tym.

Gość gość
16.57. To nie można na kafe zapytac się o nic? sama jesteś tepa dzida. Rozumiem ze w ogole nie chodzisz do fryzjera bo po co.

Gość gość
Autorka pisze zrobie tak wlosy na zel pojde nago bez majtek i stanika albo taka sukienke przeswitujaca by bylo wssystko widac i bedzie elegancko

Gość gość
kitka

Gość gość
gość wczoraj 16.57. To nie można na kafe zapytac się o nic? sama jesteś tepa dzida. Rozumiem ze w ogole nie chodzisz do fryzjera bo po co. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Owszem, chodzę do fryzjera i potrafię go sobie sama zorganizować, bez pomocy forumowiczek. Jeśli autorka nie potrfi sobie sama poradzić z wizytą u fryzjera, to jak ona rozwiązuje naprawdę poważne problemy w swoim życiu?

Gość gość
gość dziś A to chyba nie Twój problem? Od tego jest forum żeby pytać. Zawsze jednak znajdzie się jakaś żmija...

Gość czerwonamiska
Może ładny kok?