Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego PO chce znizzczyc Polske ?

Polecane posty

Gość gość

Nie interesuje sie polityka ale widzac co robia w sensie, ze skarza i donosza do uni. Jaka bieda byla za czasow PO... alkochol, paliwo i papierosy poszybowaly drastycznie w gore. Jak natarczywie i chamsko probuja zniszczyc rzadzacych. Jak ublizaja. I oni mysla, ze tym przybedzie im wyborcow ? Dno. Gdyby nie Lubnauer glosowalabym na nowoczesna, a teraz to sama nie wiem. Kukiz moze

Gość gość
a ja nie ide głosować mam w d***e

Gość gość
Bieda za PO? Kto pracował ten MA. Może teraz mniej, bo pracuje na nierobów. A PiS sieje takie spustoszenie, że nasze dzieci będą to spłacać do starości...

Gość gość
A wiesz, ze PO rozkradlo kase na przekrety podatkowe. Nie lepiej bylo dac niepelnosprawnym ? O czym my mowimy... a kto splaci te przekrety ? Tez nasze dzieci. wypierdzielali ludzi z kamienic na bruk nawet dzieci i niepelnosprawnych. Tak podnosili czynsz, ze doprowadzali do ruiny rodzine, ktora popadala w dlugi. To jest ok ?

Gość gość
A kto latał i skarżył i donosił na Polskę do unii i usa w latach 2010-2014? Czy nie maciorewicz przypadkiem i jego świta??? Jemu było wolno, innym teraz nie wolno, Pisiorska moralność Kalego.

Gość gość
no ja za PO zarabiałam mniej gdyż pensja mi nie rosła co roku o 100 do góry jak jest teraz natomiast podwyżki wszystkiego były i to nie małe .

Gość gość
Nigdy nie donosili do uni. Podaj fakty.

Gość gość
PO to zli ludzie. I nigdy nie przekonala mnie o tym postawa PiSu ale wlasnie poslowie PO.

Gość gość
A wiesz, ze PO rozkradlo kase na przekrety podatkowe. Nie lepiej bylo dac niepelnosprawnym ? O czym my mowimy... xx a wiesz, że dubieniecki zięć kaczora okradł niepełnosprawnych z PFRoN na 14 miliarda a pisiory i żobro kazały go wypuścić??? i jakś komisji śledczej nie powołały???

Gość gość
Ja za PO zarabialam marne grosze, a przed kazdymi swietami i okazjami byly podwyzki. Potem po swietach juz nic nie tanialo. Wyplate podnosili marnie. Za PO to cwaniak mial dobrze.

Gość gość
Ani pis ani tymbardziej po. Ale najgorsze, ze nie ma zadnej alternatywy. Nie wiem na kogo zagłosuje.

Gość gość
a wiesz, ze po rozkradlo kase na przekrety podatkowe. nie lepiej bylo dac niepelnosprawnym ? o czym my mowimy... xx a wiesz, że bankster krzywousty którego pisopaci namaścily na premiera, okradł frankowiczów? gdzie była komisja nadzoru finansowego w tamtych czasach 2005-2007 za rządów pis kiedy to powstały klauzule abuzywne? czemu do tego dopuścili? teraz czepiają się amber gold bo to było za po i tam wtopili kase ich wyborcy czyli staruchy , a kiedy pisiory posprzątają swój gnój z poprzedniej kadencji, czyli kredyty frankowe??? obiecywali i co???

Gość gość
Czyli jedni i drudzy to zlodzieje

Gość gość
9.54 Ja tez wlasnie tak mysle. Nie ma na kogo glosowac

Gość gość
dokładnie tak, ja mam kredyt frankowy i na umowie mam podpis krzywoustego bankstera!!!

Gość gość
jedni drugich warci ale fakt PIS ma przewagę bo inwestuje w POLAKÓW a nie w NIEMCÓW tak że PIS paradoks bo dotychczas zawsze głosowałam na PO i tuska :-o

Gość gość
Nie wiem komu PO dawalo rozkradac Polske. Moze i Niemcom ale na pewno mordercom i gangsterom. Ktory zwykly uczciwy pracujacy czlowiek rozkradl podatek. No prosze was. Mnie za 300 zlotych, by powiesili.

Gość gość
pis ma przewagę bo inwestuje w polaków a nie w niemców xx poproszę jaśniej, dawanie 500 plus niektórym podkreślam, bo nie wszystkim polakom nazywasz inwestycją? a pieniądze wzięli podnosząc podatki bankom i sklepom, które odegrały się na wszystkich, podkreślam wszystkich klientach, podnosząc ceny. czyli ja mam gorzej niż za po, bo mi nie dali 500 ale zabrali kase podnoszac ceny i płace wiecej za wszystko.

Gość gość
jak tylko beda wybory idę głosowac na PO, nie mogę patrzeć ze PIS robi z polaków przygłupów co sie dadza sprzedac za kasę

Gość gość
Nie wiem komu PO dawalo rozkradac Polske. Moze i Niemcom ale na pewno mordercom i gangsterom. Ktory zwykly uczciwy pracujacy czlowiek rozkradl podatek. No prosze was. Mnie za 300 zlotych, by powiesili. XX NIE WIEM CO ĆPASZ, ALE TO CO BIERZESZ MA MOC!

Gość gość
PiS rozdaje nasze pieniądze z podatków, żeby kupić sobie głosy na dalsze wybory. Już szykują 300+ na jakieś wyprawki bo samorządowe sie zbliżają. Przecież to nie są ich pieniądze, tylko wyciągane z kieszeni tych, którzy pracują. Nieroby zachwycone, bo nie muszą robić nic, kaska płynie i głosy zapewnione w nastepnych wyborach. Ogólnie jest super, więc o co wam chodzi... :D :D :D A ktoś kto ogląda wyłacznie telewizję narodową może taki post utworzyć. Po tam wszystkiemu winne PO a przede wszystkim Tusk :D

Gość gość
"nigdy matole nie mów co się dzieje w szkole" "brudy pierz tylko w domu" Pewnie, zróbmy z Polski Koreę Północną, po co komu konstytucja, po co niezależne sądy jak wódz sam wszystko wie najlepiej. Skłócił się już ze wszystkimi państwami wokół ale jest fajnie. Bo wódz wie, co dla nas najlepsze. Rzuci ochłap bidzie i głosy zapewnione. A że zniewoli to co mu tam. Głupi motłoch będzie zachwycony.. A rząd sie sam wyżywi. Zreszta ile tym starcom pozostało jeszcze? A po nich chociażby potop..

Gość gość
gość 9:42 Droga pani owszem za PO było by co naprawiać to fakt , lecz co dzisiaj wyprawia PIS z naszym państwem to za parę lat będziemy sami jak palec , nie będziemy mieli z kim handlować gdzie pojechać na wczasy , jeżeli prezes będzie tak dalej rozwalał kraj i obrażał naszych sąsiadów , nie respektował przepisów unijnych na które się zgodziliśmy , wyrzucą nas z unii . Co to by znaczyło dla nas wszystkich lepiej nie pisać . PO zostawiło kasę na 500 + pomału kasa się kończy i Kaczyński ma problem skąd dalej brać więc sięga po naszą kasę będziemy płacić w ukrytych podatkach , by ludzie nie wiedzieli . Podnosi co róż ceny a biedny lud mu nadal wierzy że on o nas dba . Jeśli ktoś z was czytający chce naprawdę się dowiedzieć jak nas PIS oszukuje wystarczy wejść na strony rządowe i poczytać raporty jakie właśnie ten rząd podaje . Piszą prawdę gdyż te raporty muszą zawierać prawdę o stanie państwa . Warto być dociekliwym i wiedzieć , a po lekturze krytykować PO jeśli będzie o co.

Gość gość
gość 9:42 Droga pani owszem za PO było by co naprawiać to fakt , lecz co dzisiaj wyprawia PIS z naszym państwem to za parę lat będziemy sami jak palec , nie będziemy mieli z kim handlować gdzie pojechać na wczasy , jeżeli prezes będzie tak dalej rozwalał kraj i obrażał naszych sąsiadów , nie respektował przepisów unijnych na które się zgodziliśmy , wyrzucą nas z unii . Co to by znaczyło dla nas wszystkich lepiej nie pisać . PO zostawiło kasę na 500 + pomału kasa się kończy i Kaczyński ma problem skąd dalej brać więc sięga po naszą kasę będziemy płacić w ukrytych podatkach , by ludzie nie wiedzieli . Podnosi co róż ceny a biedny lud mu nadal wierzy że on o nas dba . Jeśli ktoś z was czytający chce naprawdę się dowiedzieć jak nas PIS oszukuje wystarczy wejść na strony rządowe i poczytać raporty jakie właśnie ten rząd podaje . Piszą prawdę gdyż te raporty muszą zawierać prawdę o stanie państwa . Warto być dociekliwym i wiedzieć , a po lekturze krytykować PO jeśli będzie o co.

Gość gość
PO to najwięksi złodzieje, rozkradli Polskę, pewnie że i w PiSie znajdą się kanalie bo Kaczor wszystkich nie dopilnuje, ale PO to była złodziejska mafia, vatowa, paliwowa i nieruchomosciowa, wystarczy porównać wpływy z vatu, i nie ze jestem za Pisem, Pisiory są za to nawiedzone, ale wolę to niż poprzednia bandę złodzieji, chyba zagłosuje za Kukiza.

Gość gość
Jak można odnosić do Unii skoro Unia to my? Skoro jesteśmy Europejczykami to trybunał sprawiedliwości to nasz sąd i tyle. A komisja Europejska to nasz europejski rząd? Kaczyński tworzy dyktaturę i tak jak to w każdej dyktaturze (od Wenezueli przez Turcję itp) przez krótki czas na początku jest lepiej, bo konsumuje się to na co zapracowany poprzednie rządy. W przypadku Polski dotacje unijne. Za parę lat gdy Kaczyński wyprowadzi Polskę z Unii będzie ostry zjazd w dół.

Gość gość
PO tak jak już tu kiedyś pisałam sprzedało Niemcom jedyną firmę która utrzymywała 80 % naszej wsi , obiecali że nas nie pozwalniają :-( A dziś jedni się powiesili , inni wyjechali echhh brak słów

Gość gość
PO sprzedało???? Czy właściciel fabryki, która upadała? Jakoś nie słyszałam o masowych wisielcach. Jaka to fabryka i w której wsi, to doczytam..

Gość gość
Ja zaglosuje na PiS,bo nie widze innej opcji. Wole juz jak nie bedzie u wladzy zlodziei i kretaczy. Wiem,ze w PiS tez znajda sie kanalie,ale mam dosc jak rzadzila PO i PSL. Dodam,ze mieszkam za granica. Mam zal,do PiS,ze nie daje kasy dla kazdego dziecka. To uwazam,za niesprawiedliwe,bo moja siostra ze szwagrem pracuja,i nie dostaja nawet rodzinnego,a o 500 juz nie ma co marzyc. Mysle,ze to wezma pod rozwage,bo jak do tej pory dalej patologia ma kase i nie musi pracowac.

Gość gość
Gość 11:13 Gościu z zagranicy a zastanowiłeś się skąd prezes bierze te 500 +by dawać za tozego popieraja ,to są nasze pieniądze wszystkich Polaków nawet tych którzy dostają wszawe grosze inie mogą wyżyć i musza żyć gozej niż bezdomni .Ja bym wolał by wielodzietne rodziny dostały pomoc inna ,darmowe przybory dla dzieci w szkole ,posiłki w szkołach darmowe ,przedszkola za przysłowiowa złotówkę ,darmowe leczenie zębów ,pielęgniarka w szkole.Szkola podstawowa całkowicie darmowa .To z pewnością było by lepsze wykorzystanie naszych pieniędzy .By prezes mógł dać 500 rodzinom ,to musiał zabrać komuś ,zabrał emerytom ,szpitalom ,podniósł podatki i ukrył je w innych asortymentach , niema kasy na dzieci kalekie które rodzinny nie mogą sobie dać rady za te grosze .Upomnij się zwolennika PiS by nie dawał kasy Rydzykowi gdyż on nic nie wnosi do polepszenia bytu rodakom ,lylko wznosi jakieś mauzolea którymi nie nakarmisz ,nie wyleczysz .To jest prawdziwy PiS kupuje wyborcę a wyborca nie zada sobie trudu jakim kosztem prezes to robi ,tylko tak jak ty ślepo mu wierzy bo zawiódł się na PO .Tylko jakos PiS nie może udowodnić olbrzymich przekrętów w PO tylko wypomina ośmiorniczki i amber gol .Tylko zobacz jaka kasa była dana na pokrycie Zadłużenia w skokach ,kasa się rozeszła i nikt nie wie gdzie ,bo to są pisowskie skoki a PiS nie pozwolił wyjść NIK by zbadali gdzie się podziały miliardy .To nie są puste moje słowa to wszystko jest do sprawdzenia jak PiS nas okrada w dokumentach rządowych ,może każdy zadać sobie trud i bardzo wiele rzeczy ciekawych się dowiedzieć ,lecz przeciętny Polak woli psioczyc na poprzedników niż sprawdzić w internecie i poszukać prawdziwe fakty czyli dokumenty .pokontrolne. Nigdy nie zagłosuje na PiS z prostego powodu ,okłamują wyborcę w bardzo bezszczelny sposób ,wmawiają ze to wszystko nie prawda co mówi onich opozycja . Niestety to prawda i są na to dokumenty ,tylko PiS wie ze wielu nie będzie szperać w internecie bo nie wie inie umie reżyser podobnie niezna się na internecie lecz ma fachowców . Oczywiście pójdę do wyborów lecz prezydent i partia Kaczyńskiego nie dostanie mojego głosu w 100% nawet gdybym miał zagłosować na mniejszość niemiecka .