Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki sa smieszne, mieszkam za granica

Polecane posty

Gość gość

i mam w pracy kolege z Iraku. Pokazuje mi dzisiaj profil laski na facebooku i pyta czy to polka( a ze Wioletka to na pewno Polka) i on mi mowi, ze ona do niego pisze i dzwoni i on nie wie czego ona chce i ze on jej nie zna, a potem ze zaprosila go do siebie do domu na jedzenie. Skad sie takie biora? Nie zna kolesia, a zaprasza go do domu?

Gość gość
Co żal ci doope sciska że wioletka tak pokochała ciapaka że mu jeść już chce u siebie dawać a tobie cześć nie odpowie ?

Gość gość
Mieszkam na Wyspach i mam sasiadow ciapkow z 2-jka malych dzieci...wyja tak glosno, matka ciapkowa krzyczy w nieboglosy..:(, codziennie czuc chicken tika albo smazona cebule i ogolnie dania indyjskie. Kiedys myslalam, ze jakbym nie mogla znalezc bialego to bym nawet z czarnym zrobila sobie dziecko ;) Dzis juz tak nie uwazam! Znam wiele takich par gdzie polka ma dzieci z indolem. Jedna 3 corki, druga corke i syna, trzecia core. A jeszcze jedna wziela slub z Pakistanem tylko dla papierku. Bo nie miala hajsu. On zaplacil. Ma pozwolenie na prace tutaj. Razem nie mieszkaja. Ona ma teraz dobra prace ale w papierach slub z pakistanem juz zostanie...:(. Nigdy dziecka z indolem czy afrykancem, bo potem biede sie klepie i tyle.!!!

Gość gość
Mieszkam na Wyspach i mam sasiadow ciapkow z 2-jka malych dzieci...wyja tak glosno, matka ciapkowa krzyczy w nieboglosy..:(, codziennie czuc chicken tika albo smazona cebule i ogolnie dania indyjskie. Kiedys myslalam, ze jakbym nie mogla znalezc bialego to bym nawet z czarnym zrobila sobie dziecko ;) Dzis juz tak nie uwazam! Znam wiele takich par gdzie polka ma dzieci z indolem. Jedna 3 corki, druga corke i syna, trzecia core. A jeszcze jedna wziela slub z Pakistanem tylko dla papierku. Bo nie miala hajsu. On zaplacil. Ma pozwolenie na prace tutaj. Razem nie mieszkaja. Ona ma teraz dobra prace ale w papierach slub z pakistanem juz zostanie...:(. Nigdy dziecka z indolem czy afrykancem, bo potem biede sie klepie i tyle.!!!

Gość gość
to chyba ruskich nie znacie.

Gość gość
masz ból doopki, że żadna Polka, Rumunka, Angielka, ciapatka, żadna nie chce z tobą pisać a jak do nich wypisujesz to, co najwyżej podnoszą oczy z żażenowaniem po twojej kolejnej wiadomości :O Violetta może być też np. z Francji :P to kolejne twoje nieudane prowo leszczu, twój ostatni temat, w którym nazwałeś Hiszpanki w Hiszpanii cudzoziemkami był szczytem głupoty, ale widzę, nie poddajesz się, nadal wypisujesz choć wiedzy ci brak :O ciapaty cię za mało goni w robocie :O

Gość gość
nie znam żadnego elokwentnego Polaka zagranicą macie obrzydliwy akcent, zadajecie się z innymi głupawymi Polakami lub Litwinami idźcie w c***j :D

Gość gość
Nie sposob spotkac jakiejs elokwentnej polki w kraju. To dopiero paradoks.

Gość gość
to kim polaczki musza być jak Polki nie chcą nawet z nimi z doopy porozmawiać na tinderze i innych portalach :O wiadomo, że się nie gada z ciapakami z Iranu i tych śmiesznych państw, oni maja taka posrana kulturę, ze zaraz pokazują twoje zdjęcie wszystkim kumplom, wypytują o ciebie obcych polaczkom buahaha j*******i muzułmanie dla muzułmanek mimo wszystko wydaje mi się, ze ta historyjka to fake, większość kobiet nie chce z nimi się zadawać

Gość gość
żadna szanująca się kobieta nie zadaje się z ciapakami zagranicą niezła patolcia :O też mi się wydaje, że historia wyssana z palca

Gość gość
rodacy byle co pierdolą bez sensu byle nam opinię zszargać

Gość gość
Nie przesadzajcie,moja sąsiada wróciła z ciapakiem do domu rodzinnego i mają razem dzieci i są szczęśliwi ,nawet w Pl.

Gość gość
Ludzie, ja zalozylam temat i jestem kobieta. Ale mimo wszystko uwazam, ze smieszne, bo on do mnie przyszedl i to powiedzial, w dodatku on ma dziewczyne, ale niemke, tyle ze niemka jest wysterylizowana i nie moze miec dzieci. Wiec z braku laku sie z ta polka umowil.

Gość gość
19:41 Zakochałaś się w koledze? :O

Gość gość
Nie zakochalam sie w nim, ani on we mnie. Po prostu czasami sobie opowiadamy o zyciu i tyle.

Gość gość
codziennie czuc chicken tika albo smazona cebule i ogolnie dania indyjskie. x przepraszam, nie chciałabym jakoś szczególnie ciebie obrazić , ale delikatnie mówiąć pretensje , ze hindusi czy pakistańczycy gotują u siebie w domu swoje potrawy zakrawają o daleko posuniętą glupote. Co maja gotować? Ryż do sushi? Ty też chętniej nagotujesz sobie kartofli niż afrykńskich dań z sorgo i manioku, czy regionalnej zupy koreańskiej.

Gość gość
Wyglada na to ze ten kolega z iraku to niezle ciacho skoro niemka go chce, polka za nim lata a autorka jest tak zatroskana o niego A juz najlepsze te wasze instynkty rozrodcze, pojecie milosc juz nalezy do archaizmow, wkrotce i zwiazek bedzie przeszloscia, jedynie zrobienie sobie dziecka zastepuje wszystko.widocznie Wioletka chce zaciazyc jak najszybciej, skoro zaprosila tego irakijczyka do domu.jak ma kase to bedzie i placil na dziecko i rodzina bedzie w komplecie jakotakim

Gość gość
zrobienie dziecka + jakas metoda wymuszenia od faceta placenia przynajmniej sredniej krajowej za zaplanowanie sobie rozmnazania bez swiadomosci i zgody drugiej polowy nowopowstalych lancuchow DNA

Gość gość
Jakie tam ciacho, zwykly chlopak. Ta niemka to taka brzydula, nic specjalnego, ale za to Wioletka nawet ladna, wiec tym bardziej sie zdziwilam. I to nie Wioletka chce miec dziecko, a ON, tyle ze ta Niemka nie moze, wiec on szuka dalej.

Gość gość
No to dziwie sie Wioletce, leci na ciapatego zajetego i w dodatku szukajacego inkubatora.To ciapaty powinien adorowac ladna Polke, tak jest normalnie

Gość gość
I juz mu d**y dala nawet :D

Gość gość
A co,materacem byłaś ? Kamerę tam masz Ty dałnie upośledzony, monitoring jesteś czy wrozke wynajelas, ty koorfo głupia. Co Cię to obchodzi co robi wioletka. Swojej doopy pilnuj plotuchu. Jak ja nie lubię takich ludzi..

Gość gość
Haha, wiem bo mi powiedzial :D:D

Gość gość
Ale bronia k***wskiej wioletki, co dala d**y ciapakowi

Gość gość
Polka z ciapkiem? Gdyby moja córka się tak zeszmaciła to nie chciałbym jej więcej widzieć. Nie jestem rasistą ale oczekuję od zięcia minimum zdanej matury z Polskiego. Jeśli ciapek zda maturę chociaż na 2 to zapraszam.

Gość gość
Ale przystojny i majetny Szwed, Amerykanin czy Niemiec tez nie ma matury z polskiego, nawet na 2.Pogardzilbys takim zieciem?

Gość gość
A to juz co innego. Ciapek to ciapek