Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podrywana przez zyebow

Wczoraj chcial mnie poderwac jakis gosciu ale smierdzialo mu z japy

Polecane posty

Gość Podrywana przez zyebow

Gdy na ulicy podrywa mnie jakis gosc to na 100 % ulom, przegryw. 1) byl wysoki przystojny ale nierob totalny, 30latek kombinujący jak zyc za 300zl od mamy i nie pracowac 2) kolo w typie serfera, nadmiernie pewny siebie cwaniaczek 170cm 3) ma prace i jest wysoki, przystojny najmniej z nich trzech, ale uwaga śmierdzi mu z pyska. Ja nie rozumiem, idziesz na podryw wez gume do zucia albo myj zęby! I tacy oto faceci z odrzutu na mnie leca. Nigdy nie podejdzie jakis normalny, 180cm,majacy pracę i świeży oddech

Gość prawik  91
może sama jesteś zj*****a i latego tacy cie podrywają

Gość gość
1) byl wysoki przystojny ale nierob totalny, 30latek kombinujący jak zyc za 300zl od mamy i nie pracowac X O to ja, tylko 300 mam z lokat bankowych.

Gość gość
Problem nie w nich a tobie, mierz na swoje możliwości bo inaczej skończysz z podobną do ciebie albo psem :-)

Gość gość
baby to pustaki i hooje, oceniają ludzi po wyglądzie, prymitywy

Gość gość
nikt ci nie broni zostac lesbijka skoro sie tak mezczyzn brzydzisz.

Gość gość
Bo to jest polska a nie Ameryka zosiu, tutaj mieszkaja tylko brudasy którym capi z doopy i ryja , chcesz pieknisia z kasą to się weź za jakiegoś italiano

Gość gość
16:27 a wy to nie pustaki? Akurat faceci to dno, pustaki i jaja wami rzadza :O jakos kobiety nie zaczepiaja facetów. To wy nas podrywacie. I nie klam że podchodzqc do obcej laski kierujezz sie jej dobrym sercem czy intelektem, nie. Zakłamane pustaki. Wole skończyć z taką jak ja lub psem niz gachem lenien, pijakien bez ambicji co śmierdzi

Gość gość
Nie chcę lalusia ani italiano, chcę normalnego faceta. Lesbijka nie jestem. Niestety, bo byloby pewniej latwiej poznac atrakcyjna i rozsadna kobiete niz faceta.

Gość gość
17:04 "jakos kobiety nie zaczepiaja facetów. To wy nas podrywacie. " - Wymagam od mezczyzn inicjowania znajomosci, wymagam od mezczyzn adorowania, starania sie, wymagam od mezczyzn ciaglego zaangazowania - narzekam na to, czego wymagam. Dziunia, przyznaj sie, kompletnie nie przemyslalas tego co napisalas, prawda? A wystarczylo naprawde odrobine pomyslec zeby nie zrobic z siebie posmiewiska:D Reszta wypowiedzi rownie falszywa - pusta, bierna, czekajaca na ksiecia z bajki kloda z drewna narzeka na mezczyzn, ktorzy nie spelniaja jej wygorowanych wymagan sama nic od siebie nie dajac. Jestes dokladnie taka, jak sama innych opisujesz.

Gość gość
gość dziś no to się nie rozmnożysz, przykro mi, jesteś przegrana

Gość gość
italianom nie śmierdzi z pyska i douypy ponieważ mają taki syf w neapolu, że śmieci leżą na ulicy i to wogóle nie śmierdzi. Nie zalatuje od nich żaden stres, z lewackiej italii tak jak to, że imigranci gwałcą im żony i córki i kochanki i narzeczone. Italiani się tym nie przejmują, że was także przeleci murzyn i inny smieć opalony słońcem na madagaskarze. dla was to i lepiej polki, ale jednak po takim śmieciu nawet ITALIANO WAS NIE ZECHCE - TOWARU PO ZUZYCIU I TO W ŚMIECIARSKIM PENISIE.pozdrawiam K

Gość gość
Na tym forum to dopiero plebs pisze. Wez koles zamknij sie juz, bo wstyd to czytac.

Gość gość
"Na tym forum to dopiero plebs pisze" - to po co marnujesz kilobajty? nie, wyjatkiem nie jestes, nawet jesli sie za takowy uwazasz. twoje widzimisie nie ma boskiej mocy sprawczej.