Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny co odpowiedziałybyście facetowi który powiedziałby wam

Polecane posty

Gość gość

że chciałby mieć was w łóżku albo by was lizał, bo faceci z kafelki twierdzą że to taki flirt i jak się nieodpowie takim samym świńskim tekstem to jest się kłodą

Gość gość
A jak się odpowie to pomyślą żeś rozwiązała. Nieprawda :)

Gość gość
to zależy co by lizał bo jeśli od\byt to ja bym się zgodziła

Gość gość
Czy taki facet chce tylko sobie pogadać o seksie bo to taki gawędziarz, czy szuka kogoś do seksu i wprost o tym mówi? bo chyba kobietę na stałe nie szuka

Gość gość
Ja tam pogadać z każdym mogę. Gorzej z realizacją szybciej po mordzie by dostał niż dupki :)

Gość gość
Dla mnie rozmowy o seksie z nopoznaną kobietą nie są normalne jeśli ktoś tak uważa to chyba sam jest zboczeńcem

Gość gość
Czy mam rację z taki facet szuka seksu a nie związku?

Gość marawstala
Pewnie udalabym, ze nie słyszę : )

Gość gość
Jak facet jest zainteresowany kobietą (= pociąga go), to będzie robił aluzje i jest to normalne zachowanie. Kobiety mają zaprogramowane ograniczenia kulturowe (wytwór kulturowy, na podstawie którego powstają bzdurne pojęcia, jak ''szanować się''), a poza tym są zakompleksione i maja problem z własną seksualnością. Stąd wycofanie, oziębłość i agresja w kierunku faceta. Zdrowi ludzie nie mają problemów z pogłębianiem relacji, ostrym flirtem, podniecaniem się wzajemnie i seksem, bo wiedzą, że to normalne i nie ma w tym niczego złego.

Gość gość
Czy mam rację z taki facet szuka seksu a nie związku? x Nie. Facet najpierw sprawdza seksualność kobiety, bo na seksie głownie opiera związek. Seks jest bardzo istotną kwestią dla facetów i kobieta zdystansowana nie rokuje. Jak kobieta odpowiada mężczyźnie względem seksualnym, dopiero wtedy zaczyna on mysleć o związku.

Gość gość
To ja takiemu bym odpowiedziała, że marzę o tym aby mi wylizał o***t po zesraniu się :D Facetów kręcą takie rzeczy :)

Gość gość
Jest różnica między lekkimi podtekstami ze smakiem a prostackimi tekstami. A te teksty o tym ze takie teksty świńskie są normalne piszą chyba faceci manipulanci

Gość gość
Tak jasne jak kobieta da doopy facetowi i będzie z nim gadać o seksie to zapragnie związku, jakiś zboczeniec to pisze

Gość gość
13:26 Jest różnica pomiędzy ogładą, a jej brakiem, co nie oznacza, że facet mniej obyty jest zboczeńcem i zależy mu tylko na seksie. Poza tym, to że coś się nie mieści w Twojej babskiej główce nie oznacza, że inne kobiety również nie pojmują takich podstaw. Tak się składa, że jestem kobietą.

Gość gość
Czyli normalne jest to zeby z facetem pisać świńskie teksty o seksie? taki flirt?

Gość gość
Tak, normalne, niedorozwinięta autorko.

Gość gość
To chyba tylko jesteś niedorozwinieta i puszczalska skoro z pierwszym lepszym facetem gadasz o seksie

Gość gość
Baju baju, proszę pana, ja nie jestem taka pierwsza lepsza dama.

Gość gość
gość dziś Słowo ''puszczalstwo'' to kolejny wytwór kulturowej fantazji, którym dowartościowują się zakompleksione oziębłe śledzie ;) W interesie każdej kobiety leży, by sprawdzić, czy facet, który jej się podoba, pasuje do niej pod względem seksualnym.

Gość gość
Czyli wychodzi na to ze trzeba iść z facetem od razu do łóżka. Same nie szanujące siebie tu k****y piszą i faceci

Gość gość
13:49 Nic nie zrozumiałaś, prawda? No, ale czego tu wymagać od ułomnej bez krzty inteligencji ;) pozdrawiam

Gość gość
Facet nie będzie gadał z kobietą o seksie żeby nie wyjść na świnie, facet który gada o seksie szuka takiej samej do seksu i niczego wiecej

Gość gość
Autorka ja bym powiedziala i tak zrobila dam ci cipke za k****a