Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety sa takie sztuczne malo zaradne i zakladaja tylko konta w sieci

Polecane posty

Gość gość

W tych wszystkich portalach typu fotka, badoo, tinder chodzi tylko o seks. Nie szukajcie tam miłości. Prawie każda dziewczyna, która ma konto na tych portalach dostaje codziennie oferty $ za numerek. Dlatego one są zmanierowane, spaczone bo mogą sobie tam dorobić, znaleźć sponsora. Faceci traktują fotkę, badoo czy tindera jako tańszą opcję dla roksy.

Gość gość
Fakt dokladnie tak jest

Gość gość
dobra bajera o miłosci i maja cipuchny za darmo

Gość marawstala
Podobno na tinderze teraz najwięcej par sie poznaje, wiec chyba warto jeśli ktoś chce być sparowany : )

Gość gość
W tych wszystkich portalach typu fotkaaaa, badoooo, tindeeer chodzi tylko o seks. Nie szukajcie tam miłości. Prawie każda dziewczyna, która ma konto na tych portalach dostaje codziennie oferty $ za numerek. Dlatego one są zmanierowane, spaczone bo mogą sobie tam dorobić, znaleźć sponsora. Faceci traktują fotkę, badoo czy tindera jako tańszą opcję dla roksy. No i na plus jest też to, że to nie portal z anonsami erotycznymi (oficjalnie) więc mamy złudzenie, że dziewczyny tam są bardziej naturalne, niewinne. Nieoficjalnie sprawa się ma tak, że kilka razy z nudów wysłałem kilkaset wiadomości na fotce do dziewczyn 17-24 z konkretną ofertą. Nie wiem jaki procent dziewczyn odpowiadało od razu twierdząco, ale jakby doliczyć te niezdecydowane które łatwo było przekonać z czasem to mogę śmiało stwierdzić, że 20% się godziło. A oferty dostawała każda. Szkoda gadać ale nawet mężatki, dziewczyny z dzieckiem po kilku minutach rozmowy były w stanie się spotkać "na zakupy" i numerek jak zapewniłem dyskrecję. Normalna dziewczyna nie ma profilu na portalu typu fotka...

Gość gość
Naprawdę gratuluję. Odkrycie dziesięciolecia...

Gość gość
no i co z tego one chcą łatwy zarobek po co tyrać po 1530 zł miesięcznie jak za darmo można dostać z 4000 zł to jest tylko przykład !

Gość gość
Nie będę tutaj postował dowodów na moje słowa mimo iż mam sporo tego na Hdd Jak zacząłem wymyślać, że jestem poważnym biznesmenem itd mam kasy jak lodu to same się dobijały, telefonami, wysyłały mi nagie sesje z czasoznaczkiem. W życiu bym nie chciał poznawać takiej dziewczyny na coś innego niż numerek i wam to samo radzę. Rynek głupich karyn za 150zł. No wystarczy sobie wejść na fotka.pl i zobaczyć, która jak się prezentuje, jakie ma zdjęcia i już można oszacować na jaką propozycję przystanie ;) ha ha ha zenadaa i to ma byc material na partnerke czy zone Nigdy w zyciu :((( Totalna porazka Jebać taki interes. Już chyba lepiej faktycznie zapłacić na roksie niż tracić czas na podywanie takich zakamuflowanych dzifffffek. Po prostu nie traćcie czasu na poznawanie się, rzucajcie czego chcecie prosto z mostu. Taki protip ode mnie. Jak jesteście przystojni to część tych karyn nawet da wam za darmo.freeeeee:))))))) No albo te z nich, które miały profile na tych portalach i przy okazji były "w związku", "nikogo nie szukam". xD No plz, który normalny facet zgodziłby się na to, by jego dziewczyna miała konto na jakiejś fotce i świeciła na zdjęciach dupą i cyckami do śliniących się stulejarzy parodia

Gość gość
Kolo trafil w 10ke tak wlasnie teraz jest gdzie sie podzialy te normalne kobiety co sie zabiegalo o ich wzgledy Szanowaly siebie i partnera

Gość gość
Zenada ze za prezent typu ciuch czy wyjscie do miasta ida zaraz na numerek full opcja

Gość gość
ja jestem i mam męża więc o zdradzie nie ma mowy !!

Gość gość
Rynek głupich barbi za 120zł. No wystarczy sobie wejść na pewne strony i zobaczyć, która jak się prezentuje, jakie ma zdjęcia i już można oszacować na jaką propozycję przystanie Potem wraca do meza czy swojego partnera i gra kochajaca kobiete buuuuaaahaha hahahaha smiech na sali

Gość gość
Wiekszosc tych kobiet jest na tego typu ko tach bo szuka wrazen Monotonia w domu to musza cos na boku robic

Gość gość
Podobnie sa puste lalki co dodaja w face jpg jakie to maja mieszkznie gdzie byly na sylwestra itd Jedna wielka farsa jakim to trzeba byc burakiem zero prywatnoaci tylko lans

Gość marawstala
Aż z ciekawości zalozylabym konto, ale chyba trzeba mieć jakas aplikacje : )

Gość gość
To sa poczatki zdrady nie ciekawosc

Gość gość
Powinno sie osmieszac takie puste lale ze maja facetow a szykaja na bokach :(((( Jestem w szokuuuu

Gość marawstala
Ciekawe ile tych propozycji mi splynie z nieba : )