Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy były któraś z was z psychopata ?

Polecane posty

Gość gość

Oczywiscie o tym, ze jest psychopata nie wiedzialam odrazu. Zaczal dziwnie sie zchowywac w po jakims czasie. Chyba juz tego nie mogl kontrolowac. Mial omamy, zwidy, ze go ktos obserwuje, ze nas zgarna. Potem zaczal sie znecac nade mna. Teraz jest juz kilka lat po sprawie. Nie dlugo wychodzi z wiezienia i nadal o mnie nie zapomnial. Dake mi znac o sobie. Czy myslicie zeby zmienic miejsce zamieszkani a? To byloby jednak bardzo trudne. Mam swoja rodzine, dzieci i boje sie o nich. Wyrok za znecanie sie dostal w zawiasach, a siedzial za brutalne pobicie dwoch mezczyzn z ciezkim uszczerbkiem na zdrowiu. W sumie odsiedzial za to okolo 4 lat. Wczoraj zaczepil mnie jego kolega. Nie wiem dlaczego... Mowi, ze on juz cos planuje.

Gość gość
Ja bym się bała i wyprowadziła się z rodziną... Jak miałam 16 lat to miałam takiego dziwnego chłopaka który w końcu wylądował w szpitalu psychiatrycznym. Ale dowiedziałam się o wszystko od jego kolegi i więcej tamtego nie zobaczyłam.

Gość gość
Dopóki nie wyjdzie codziennie bym siedziała na policji, ze zaczepił mnie kumpel z groźbami. Że przekazał mi żebym sie bała, następny ze o mnie pamięta .codziennie cos. W dzien pierwszego spotkania ze ci groził. Nawet jak z daleka w autobusie go zobaczysz. I tak dopóki nie zdobędziesz zakazu zbliżania sie. Jak złamie zakaz wraca do pier.dla. Ja tak zrobiłam z moim ex. Miał zakaz zbliżania a widziałam go pod klatką. Zgarnęli go i juz go noe widziałam pd razu przewieźli do paki. Kilka tyg wczesniej składałam donosy ze dostaje pogróżki. Ze ktos dzwoni i odkłada słuchawkę ze jacyś obcy kolesie podchodzą na ulicy zeby przekazać info. Raz sie zdarzyło ale mowilam co drugi dzien o tym. Szybko dostałam zakaz zbliżania sie