Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa upokorzyła nie i nie wiem co teraz

Polecane posty

Gość gość

Moja teściowa ma 46 lat, jest to kobieta bogata i zamożna. Mieszka ze swoimi rodzicami. Mój mąż ma 22 lata, jest ukochanym syneczkiem mamusi i jedynym wnuczkiem swoich dziadków. Oni świata poza nim nie wiedzą, teściowa samotnie wychowywała męża. Dzisiaj zaproponowałam swojemu mężowi by rzucił studia i załapał siędo jakiejś pracy a ja urodze mu dziecko. On skonsultował się ze swoją rodziną która mu to odradziła. Teściowa do mnie że ja zamierzam być krową rozpłodową a jej syna zagonić do pracy, na to ja do niej ty głupia zdziro, sama wysrałaś bękarta(mojego męża), teściowa uderzyła mnie w twarz a mąż wyrzucił z domu. Moi rodzice są oburzeni. Mam 19 lat, jestem 2 miesiące po ślubie, myślałam że dobrze trafiłam a tu pomyłka.

Gość gość
jak to, nie wiesz co teraz. Teraz zalozysz nowy temat z prowokacją, bo ten się nie przyjął.

Gość gość
Masz rację, ta prowokacja to pomyślą, nie dość, że już było to jeszcze nudna, wysil się bardziej.

Gość gość
Ooo, znow prowo o teściowej.

Gość gość
Aż za bardzo naciągane idiotko

Gość gość
po co ludzie pisza takie bzdury

Gość gość
gry w worcrafcie sa lepsze dlatego warto grac w worcrafta ludzie graja w gry przygodowe mozna wybrac profesje na naprzyklad druida i strzelac z rozczki mocnymi czarami