Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wracam do domu z delegacji a tu zona z para znajomych w lozku

Polecane posty

Gość gość

Szoook myslalem ze znam zone dobrze :((( Od dwoch dni jestem w hotelu nie odbieram od niej tel Nie wiem mysle ze skladam pozew o rozwod nie ma innego wyjscia

Gość gość
Jeśli to nie prawo to twoja żonka to niezła koorfa! Nie byłbym z taka 5 minut dluzej! Rozwiedź sie i nie daj sie zwieść, „ze to juz koniec i więcej nie bedzie” bo ja Ju normalny Sex nie zadowoli- potrzebuje innych bodźców! Znajdziesz normalna i szanująca się kobietę ! Powodzenia

Gość gość
Dzieki podobnie mysle caly swiat mi sie zawalil :((((( Chetnie bym sie upil z zalu ale to nic nie da Musze ochlonac jakos to na klate wezme ale nie bedzie latwo a tak jej ufalem :(((((

Gość gość
Fajnie się bzyka z czyjąś żoną ;) Miałem dwa razy taką przyjemność, z tą pierwsza dłuższy romans, seksowna fajna, jak stękała suczka! ;) a w głowie masz to że jej mąż być może teraz o niej myśli i ją kocha, a ona stęka pod tobą, idealne to jest. Sorry za szczerość.

Gość gość
A jej mąż stuka tera twojæ żoneczke:-P ,wiekszosć facetow to rogacze tylo otym niewiedzá:-D

Gość gość
Nie mam żony, mam 25 lat dopiero, to ja bzykam ich żonki, bo są fajne i podnieca mnie seks z "czyjąś" a że dość przystojny jestem, to mam wzięcie u takich, ale musi być atrakcyjna ;)

Gość gość
Bardzo smiesze nie zycze wam tego by wasza zone ktos inny obracal to jest chore Jesli lubi takie zabawy mogla nie brac slubu i mi zycie zj***c Ja nie szukam wrazen jedna kobueta mi wystarczala w zwiazku Wiem ze sa inni ludzie kreca ich rozne uklady ale to nie moja bajka Ja bylem dla niej onra tylko dla mnie Teraz moze robic co chce postanowilem bedzie rozwod nie potrafie jej tego wybaczyc

Gość gość
12.35 a jak ona bzyka sie z mezem-kochankiem i w dodatku tego samego dnia co z tobą ,wylizalez ja ze wszystkich soków? ?? Idę się zeżygać fuuuuj.

Gość gość
Chory jestes na glowe pomysl wracam delegacji w lozku jest moja zona znajoma i jej facet w trojke sie bawili Nie wiem kto kogo i co sama swiadomosc ze doszlo do takiej opcji i zdrady to koniec Wiec jesli bedziesz w zyciu mial miala zone meza na ktorych ci zalezy kochasz a potem ktos lamie ci serce zdrada to pomysl troche ze to boli jak cholera kogos co kochal i to nie jest zabawne ze wali sie komus zycie :((((( Szukala wrazen to dostanie w sadzie z orzeczeniej jej winny i tyle

Gość gość
Ona sie nie kochala wczesniej z nikim tylko z ciekawosci to zrobila twierdzi ze raz i nie warto bylo Dla mnie nie istotne to jest czy raz czy 20 zdrada to zdrada jesli sie kocha tak sie nie robi Smutne ale prawdziwe zycie potrafi platac figle tylko czemu to musialem byc ja odbiore jej jeszcze syna za to ze niemoralnie sie prowadzi

Gość gość
Autorze, niestety, ale żona noe zmienię sie. A ściemnia ci, a jak jej uwierzysz to i tak bedzie robić swoje na boku- taka jest i takich pokręconych sytuacji potrzebuje i jak widać „zwykły” seks to jest zbyt mało dla niej. Idź w swoją stronę, chyba, ze chcesz całe życie zastanawiać sie co ona tworzy itd. Daj sobie szanse na poznanie kogoś wartego ciebie.

Gość gość
Ide po Whisky jednak musze odreagowac jeszcze mam sajgon w glowie Wszystko miala niczego jej nie brakowalo :( Brak mi slow

Gość gość
Nie bzykała się tego samego dnia z nikim innym, bo my spotykaliśmy się na dwa dni zawsze, wyjeżdżaliśmy do hotelu czy do spa, spędzaliśmy całe dnie w łóżku ewentualnie jakiś spacer czy kolacja i znów do łóżka, czysty seksualny układ. Kobieta dziana, o nic się nie martwiłem, kasy za seks nie brałem, zresztą była tak seksowna że to czysta przyjemność dla mnie. Kiedyś pamiętam jak zaraz po bzykaniu zadzwonił jej mąż i rozmawiała z nim a w tym czasie ją całowałem i lizałem po piersiach. Sprawia mi satysfakcje, że uprawiam seks z zajętą, może to moje zboczenie, ale lubie tę świadomość że ktoś ją kocha myśli o niej, a ja mogę z nią zrobić wszystko na co mam ochotę. Lubię klepać je po pośladkach. Wiem że to głupio brzmi, ale taki jestem. Kiedyś przespałem się z dziewczyną mojego dobrego znajomego, a w zasadzie ją wręcz rżnąłem u siebie w domu. Nigdy nie będę miał żony, bo laski są puszczalskie i zdrady bym nie tolerował, natomiast bardzo lubię jak zdrada jest ze mną.

Gość gość
Dzieki za wszystkie inteligentne wpisy wiem winny sie tlumaczy a ja i tak bym nie potrafil jej przytulic teraz po tym wszystkim Sama swiadomosc tego co widzialem jej mina i ogolnie Zenada Oddajesz sie calym sercem ufasz a tu noz w plecy :(((((((((((Mysle ze potrzebuje czasu by sobie jakos to ogarnac na spokojnie Czeka mnie sporo zmian w zyciu

Gość gość
Po co ranic bliska osobe bo co chwila slabosci czy ciekawosc jak to jest ? Mysla tylko o sobie egoistyczne podejscie bawia sie uczuciami a jak sie wyda to sorry kochanie nic takiego sie nie stalo hmmmm Skocze po gumke moze da sie wytrzec Ktos z was przeszedl cos podobnego zdrade jak dalej zyc ?

Gość gość
czyjaś kobieta zawsze lepiej smakuje i bardziej podnieca.

Gość gość
Moze po drinku mniej.bedzie bolec ale szczersze watpie Podobno czas leczy rany najlepiej chcial bym by to byl tylko zly sen ale jest inaczej Czemu tak jest do cholery po co slub itd jak sie nie wyszalala za mlodu ja pierdzieleeee

Gość gość
Czy bardziej podnieca inna kobieta to nie wiem nie bede sie odgrywal czy placil za seks Podobno pzystojny jestem i niczego mi nie brak kobiety sa zmienne i na przykladzie jeszcze mojej zony a raczej ex to szukaja wrazen Dobrze ze nie wszystkie takie sa Wiernosc w tych czasach to skarb bezcenny Damian z Wawy

Gość gość
Weź rozwód bez orzekania o winie, czyli szybki. Wina jest nikomu niepotrzebna, naprawdę. Żeby dziecko zostało przy tobie, ona musi się zgodzić, ewidentnie źle nim opiekować (opinia mops, szkoły, sąsiadów), musiałoby chodzić brudne i głodne i nieleczone, musiałbyś mieć na to dowody i wiarygodnych świadków oraz sąd musiałby powołać biegłych specjalistów z zakresu psychologii, pedagogiki i psychiatrii, którzy po badaniu stwierdziliby, ze dziecko nie ma wiezi z matka i matka nie umie dziecka zabawiac i wychowywac, nie interesuje sie nim w ogóle. Watpliwe to jest. Zdarzylo sie nie wiecej niz ok półtora tysiaca razy w roku.

Gość gość
Tak wiem dzieki za rade i info w temacie szkoda mi teraz tylko syna fakt po co jakies brudy wyciagac itd Ogolnie jak latwo w chwili zniszczyc wspolne zycie Jutro jade do prawnika mam tydzien wolnego dzis nie bede wychodzil z hotelu wypilem dwa drinki i tak sobie mysle Damian

Gość gość
mogłeś dołączyć do nich! posuwać żonę znajomego ona by ssała swojemu a on by lizał twoja żonę pociagi tramwaje i inne kolejki sa faaajneeee kochajmy się! jak Bozia każe!

Gość gość
DROGI PANIE DAMIANIE, NIE TY PIERWSZY I NIE OSTATNI. ZDRADA JEST NAJCZESTSZA PRZYCZYNA ROZSTAŃ, ZARAZ PRZED ALKOHOLIZMEM. Niektóre małżeństwa ustalają sobie dzień tygodnia na wychodne,wchodzą w swingerstwo. Nie każdy człowiek jest wierny...przysiędze wierności. Jesteś emocjonalny, nie myślisz trzeźwo. Jeśli ona to zrobiła, to znaczy, że tego chciała, czyli CZEGOS JEJ JEDNAK BRAKOWAŁO.

Gość gość
Wybaczyć czy nie bo odejść trzeba Zdrada żony jest bolesnym doświadczeniem, Musze konstruktywnie (i po męsku!) rozwiązac swój wewnętrzny problem, wywołany zdradą żony.Wiem tylko ze pisze caly czas smsy tej samej tresci wybacz i prosze o jedna szczerą rozmowę Wylaczylem telefon nie chce jej wiecej ogladac za bardzo mnie zranila definitywny koniec zwiazku

Gość gość
Dla mnie kazdy czlowiek ma prawo robic co chce i jak i z kim tylko by dzieci nie cierpialy przez rodzicow itd Jesli ktos chce sie bawic w uklady swing czy gang bang czy jak to zwal jego temat i zabawki Ja wiem ze mi to w zyciu nie potrzebne nie kreca mnie kobiety dwie w lozku czy jakies wymiany partnerow Ja sie szanuje i nie skacze z kwiatka na kwiatek Jak bym tak myslal to po co mi rodzina zona ? Doskonale wiem ze nie ja pierwszy i ostatni zostalem zdradzony tak bylo jest i bedzie wiele zdrad nie wyjdzie na jaw i zwiazki moze beda dalej trwac Mysle ze nie bedzie mi latwo ponownie zaufac innej kobiecie

Gość gość
Dzieki za wasze rady opinie moglem chwile odreagowac wyrzucić z siebie negatywne emocje czy poradzić się, jak postępować w takiej sytuacji. Gdy przeżywanie uczucia i emocje są zbyt silne, a sam :(((((( jestem zbyt obciążony tą sytuacją zdrady nic milego Wiele razy czytalem w sieci ze ktos kogos zdradzil itd nigdy nie myslalem ze to mnie spotka zycie to jedna wielka loteria :((((

Gość gość
Ciekawy jestem tylko gdzie ex zona dalej zamieszka bo mieszkanie jest moje wlasnisciowe moze u tych znajomych w 3ke ? Damian

Gość gość
poradzi sobie wroci do rodzica, najmie, znajdzie fagasa, wprowadzi sie do tych znajomych Nieważne! weź rozwód ale muszą ustać 3wiezi (wspolne mieszkanie, uczucie milosci, seks) na co najmniej kilka miesiecy, by sad orzekl rozwód. już mozesz pozew skladac. zanim sąd wyznaczy termin minie miesiac czy dwa. Bez orzek. o winie pójdzie szybko, tylko musisz powołać swiadka na okolicznosc sytuacji małoletniego dziecka, swiadków. jest też obowiązekmediacji... ale to napisz w pozwie że byłes swiadkiem zdrady ze stronh żony i już jej nie ufasz, nie kochasz i w związku z tym nie widzisz na pojednanie i mediacje. wnoszę pozew o rozwód bez orzekania o winie, powierzenie wykonywania wladzy rodzicielskiej obojgu rodzicom z ustaleniem miejsca pobytu małoletniego dziecka przy mnie/w miejscu zamieszkania pozwanej, nieorzekanie o kontaktach pozwanej z dzieckiem/moich z dzieckiem, zasądzenie alimentow na rzecz dziecka od pozwanej/ ode mnie w kwocie... zł miesięcznie płatne do 10.dnia każdego miesiąca do rąk moich/matki dziecka, nieorzekanie o mieszkaniu stron. Wnosisz o przeprowadzeniedowodu z zeznan swiadków (podaj dokladnie nazwiska i adresy!) na okolicznosc sytuacji maloletniego dziecka. Wnosisz oplate 600zl. zalaczasz odpis zupelny aktu malzenstwa (czeka sie na niego i oplaca!) odpis zupelny aktu urodzenia dziecka oswiadczenie majatkowe-taki druk z sądu sie bierze, zaswiadczenie o zarobkach z 3 ostatnich miesiecy, umowe o prace możesz zalaczyc. dowod wplaty 600 zl na konto dochodow budzetowych Sądu! a w miedzyczasie kobita musi sie od cb wyprowadzic... wyrzuc ją ale dziecko vedzie cierpiec... Gdzie mama?!

Gość gość
jak byswzionbrzydkom i grubom to by ciem nie robila na boku bo nikt byh jej nie chciol

Gość gość
Dokladnie tak zrobie jutro zaczynam dzialac w temacie pozwu o rozwod itd Dziekuje Damian pozdrawiam