Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy każdy alkoholik wpada w chorobę zespół Otella?

Polecane posty

Gość gość

Czy może być tak, że nie każdego to dotyczy?

Gość gość
Może tak byc. Nie znam alkoholików za bardzo :D mój były nim był ale zespół Otella miał...

Gość gość
gość dziś Dziękuję za odpowiedź :D czy ten zespół otella już miał jak z nim weszłaś w związek czy odkrył się po kilku miesiącach/latach z nim?

Gość gość
Byłam z nim 5 lat. Wcześniej tego nie zauważyłam dopiero po jakiś 3 latach. Może się z tym krył. Nie mam pojęcia. Ale wiem jedno. Nie da się żyć z takim człowiekiem. Zmarnowałam tylko 5 lat swojego życia.

Gość gość
Zespól Otella znam tylko z tego, że podejrzewa partnerkę o zdradę i ma chorobliwą zazdrość a czy są jakieś jeszcze objawy tej choroby? Jak Ci się udało wyjść z takiego związku? Nie musisz odpisywać jeśli dla Ciebie jest to trudne i ciężkie :)

Gość gość
Zdradę widział dosłownie wszędzie. Sprawdzał mi telefon g dy nie widziałam, wszystkie social media, maila, smsy. Nigdy go nie zdradzilam, ale on zawsze uważał inaczej. Doszło do tego, że wszystkiego próbował mi zabraniac. Nawet z mamą się spotkac. Przez niego wiele moich znajomości się urwało. Ucieklam. Po prostu gdy byl w pracy spakowalam się i przeprowadziłam do mamy. Przyjezdzal, śledził mnie mimo tego że nie byliśmy już razem. To bylp na prawdę chore