Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka nie goli pach, co robić?

Polecane posty

Gość gość

Od czerwca pracuje w biurze pracuje młoda dziewczyna (20 lat). Ogólnie jest w porządku jest pojętna i kulturalna , ale jedna rzecz mnie drażni, ona nie goli się pod pachami, ma kłaki większe niż nie jeden mężczyzna, to nie jest kilkudniowy zarost tylko bardzo duże włosy. Na dodatek ona okropnie się poci Co prawda nie śmierdzi ale ma plamy do połowy bluzki. W jaki sposób zwrócić uwagę na jej problem czyli niegolenie pach i ogromne plamy potu?

Gość gość
To nie ona ma problem tylko Ty. Jej to nie przeszkadza widocznie.

Gość gość
Chyba w tym przypadku najlepiej zorganizowac zebranie w firmie i wspolnie ustalcie co mozna zrobic z jej pachami.moze firma zakupi golarke i jakis mocny dezodorant?lepiej takie sprawy ustalac w grupie niz dzialac w pojedynke

Gość gość
Bo chce być naturalna

Gość gość
Ja mam podobny problem, kolezanka nosi spodnie bootcut ktore juz dawno wyszly z mody, do tego uzywa konturowki do oka, a w tym sezonie sie tego nie robi.probowalysmy dawac delikatnie aluzje, ale ona nadal to samo, chyba nie zrozumiala.co robic?

Gość gość
Myślisz, że ona nie jest świadoma, co znajduje się pod jej pachami, że chcesz jej na to zwracać uwagę? XD

Gość gość
Za bardzo nie wiem o co ci chodzi, że ma kłaki pod pachami czy plamy na bluzce? Piszesz że nie śmierdzi to co cię czyjeś kłaki interesują, czy plamy? Metabolizm widocznie dziewczyna ma taki że się więcej poci, gorącokrwista pewnie jest, a poza tym mamy wyjątkowo upalne lato. A może ci się wydaje że jak się ogoli to się przestanie pocić? To by dopiero było zjawisko :D

Gość gość
fuj nie wierzę