Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ogladacie sie na ulicy za innymi facetami

Polecane posty

Gość gość

bedac w zwiazku? Dzisiaj mialem taka sytuacje ze szla dziewczyna z chlopakiem trzymajac sie za rece a ona caly czas sie na mnie gapila i usmiechala zalotnie.

Gość gość
nie bo nie widuje ciekawych

Gość gość1123
duzo sie oglada za innymi, zwlaszcza tych, ktore wziely sobie pierwszego lepszego bo sie boja samotnosci itp, albo juz sie wypalilo i rozgladaja sie za innym

Gość gość
A co to ma do rzeczy, czy jest w związku? Piękny człowiek jest jak dzieło sztuki, patrzysz i podziwiasz, co nie znaczy, że chcesz mieć.

Gość gość
Czasem się ma szczęscie i to dzieło widuje się codziennie. Chcesz, ale nie możesz mieć. Mam taką koleżankę.

Gość gość
Zapytales ja o to patrzac w oczy a ona powiedziała ci, ze cie nie chce?

Gość gość
Nie pytałem czy mnie chce, ale, czy ma chłopaka? Ona na to ,że tak. Próbowała mnie tez wkręcić, że ma, a może nie mieć, nawet sama zaproponowała kawę. Zebrałem się na odwagę, czy kawa aktualna. Tak, ale koleżeńska. Tacy jak ja 10 lat starsi nie interesują ją. Juz prędzej młodsi. I tak się kolegujemy, tj. ona zagada ja jestem pomogę, sam raczej nie zaczynam odpuściłem.

Gość gość
Ja mam przystojnego męża. Ogląda się za nim sporo kobiet. Fajnie. Jednak ja, idac ulica również uśmiechne się do obcego mężczyzny. Czasem również delikatnie obejrzę.

Gość gość
Dziwi mnie tylko że jest tak bardzo miła wobec mnie, zawsze po imieniu, zawsze cześć, no czasem nie ale potem przeprosiła. jak powiedziałem, że ma ładną sukienkę podziękowała. Innych kobiet w tym miejscu nie ma w przynajmniej jej wieku.

Gość gość
Jak się zdarzy ktoś warty uwagi (a mało jest takich przystojniakow) to raczej obczaje od góry do dołu tylko żeby chlopak był lekko zazdrosny nic więcej! A to za to ze na niego się gapia nieraz jakieś lafiryndy aż mnie krew zalewa. Każda z atrakcyjnym mężczyzna u boku zna ten problem

Gość gość
Autorze pewnie byłeś czymś up********y na buzi stąd te spojrzenia i uśmieszki. Nie ma co wmawiać sobie, że jesteś boski :-)