Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompleksowa żona

Czy wasi mężczyźni mają kompleksy?

Polecane posty

Gość kompleksowa żona

Jak w temacie? Bardzo mnie to zastanawia, ponieważ mój mąż odkąd jesteśmy małżeństwem dość przytył i generalnie nie zależy mu na wyglądzie tak jak wcześniej. Nie to żebym go nie kochała z tego powodu, kocham najmocniej na świecie:), ale zauważyłam ten fakt. Ja po ślubie owszem także trochę przytyłam i mam z tego powodu ogromne kompleksy, zastanawiam się czy np. nie będę mu się już podobać itp. A z kolei mój mąż śmieje się ze swoich dodatkowych kilogramów, ale nie myśli o tym, że może przestanie mi się w końcu podobać? W łóżku także nie jest bardzo aktywny, ograniczamy się do lodzika, a później pozycja na jeźdźca i wszystkie w których mój mąż leży na plecach... A wszystko spowodowane jest jego "lenistwem"? Jak to jest u Was?

Gość gość
Wszystko u was ok według mnie pozdrawiam 30 letni prawiczek na utrzymaniu matki.

Gość gość
U nas jest odwrotnie- żona jest bierna. Ostatnio jej to wytknąłem. Może się coś zmieni. A lodziki to ja miłem przez 25 lat - 2szt W tym jeden Bambino, a drugi ,drugibył normalmy, ale bez połyku.