Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode dziewczyny lubią sporo starszych facetów

Polecane posty

Gość gość

Na Badoo prawie każda 20+ latka, a nawet nastolatka ma zaznaczony taki przedział wiekowy że umówi się z się z facetem starszym o nawet 10 lat i więcej. I nie mówię tu o samotnych matkach szukających tatusia dla dziecka, tylko o normalnych bezdzietnych młodych dziewczynach.

Gość gość
Dlatego facet nawet do 40stki albo i dłużej może liczyć na to że bez problemu znajdzie sobie dziewczynę z dwójką z przodu.

Gość gość
Mówisz o tych interesownych gold diggerkach? :D na Badoo i innych tym podobnych społecznościówkach szuka się bogatego frajera, który będzie sypał hajsem i zapewni życie na wysokim poziomie ''księżniczce'' ;) Z ''lubieniem sporo starszych'' nie ma to nic wspólnego, po prostu tacy mają pieniądze, są ustawieni i w większości zdesperowani by podbić sobie ego młodą d*pą.

Gość gość
właśnie, sformułowanie "lubią" w temacie to raczej naduzycie

Gość gość
No ciekawe że na Badoo KAŻDA to golddiggerka. Jakoś mi się nie wydaje. Ja praktycznie na jakiej dziewczyny profil bym nie wszedł to ma ustawione że jest skłonna umówić się z facetem 10 lat starszym, a czasami i więcej. I to niezależnie czy wygląda jak odpicowana laska szukająca sponsora czy szara myszka. Większość dziewczyn lubi sporo starszych facetów ale niewiele się decyduje na związek z takimi bo nie jest to zbyt społecznie akceptowalne. To tak sama sama sprawa jak z młodymi chłopcami lecącymi na MILFy.

Gość gość
10 lat akceptowanej różnicy wieku faceta to NORMA wśród kobiet.

Gość gość
Ja nie jestem na badoo, bo to kiepski portal, ale zaznaczyłam 22-28 lat (mam 26)