Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłam że masowi mordercy są bardzo często szalenie przystojni.

Polecane posty

Gość gość

Z wyglądu szalenie podobają mi się na przykład Omar Mateen, Dylann Roof, Dimitrios Pagourtzis no i oczywiście Breivik. Nikolas Cruz, Dylan Klebold i David Katz (ten co kilka dni zabił dwie osoby na turnieju gier) tez w sumie nienajgorsi. Elliot Rodger z kolei bardzo mi się nie podoba (taki wymuskany pedał z niego, nie ma ani twardej męskości Mateena czy Breivika ani słodkiej chlopiecosci Dimitriosa czy Dylana Roofa) ale wydaje mi się że swoje fanki by znalazl. Oj,******nko z takim szalonym masowymca to byłoby coś, nie jakiś nudny seks z poczciwym Januszem

Gość Pluton prawde ci powie
To wszystko ma związek ze sobą co mówisz. Ich wizerunek, fakt, kim są... i to o czym marzysz 3:)

Gość gość
No Dahmer był sexy jak był młody ta grzywka i okularki asach a potem zszedł na psy , dziad taki. Ale taki Mengele na przykład Jezu jaki on był slooodkii !

Gość gość
No bo oni tak naprawdę źli oni są tylko trochę zagubieni. Aj ja bym się nim zaopiekowała poczęstowała cipka to by nie mordowali.

Gość gość
No cos w tym jest np. Ted Bundy...

Gość gość
Oni przystojni buhahaha zwykli przeciętni mężczyźni koło przystojnego to nigdy nie stali

Gość gość
To kto jest twoim zdaniem przystojny Jamie Dornan ?