Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znaleźć faceta agresywnego w łóżku?

Polecane posty

Gość gość

Hej, jak każda kobieta chce mieć faceta, który mnie szanuje. Taki jest mój chłopak, ale brakuje mi czegoś... Lubię być dobrze traktowana, ale marzy mi się ktoś, kto w sferze seksualne będzie typowo dominujący.. Może to głupie ale chciałabym kogoś przed kim w łóżku będę czuła respekt, będę na niego skazana. Mam dość ciepłych słów i delikatności, może warto spróbować pogadać ze swoim facetem ale on uważa, że to jest chore i kompletnie nie umiem go przekonać

Gość gość
Kobiety są dziwne tu z jednej strony chcą się czuć jak księżniczki a z drugiej jak dzi..ki

Gość gość
Nie ma w tym niczego dziwnego. Znasz takie powiedzenie: w kuchni zachowuj się jak kucharka, w łóżku jak d****** a w salonie jak dama. I kobiety to lubią. Nie widzę żadnej sprzeczności w tym, że chce być traktowana z szacunkiem, a jednocześnie zdominowana w łóżku.

Gość gość
Zostało tobie nauczyć się jak w salonie być damą:/

Gość gość
O moje zachowanie się nie martw :) Zajmij się lepiej swoim kijem w tyłku.

Gość gość
Dziwne, mnie moja była szybko przekonała żebym był ostrzejszy w łóżku :D

Gość gość
To marzenie każdego stulejarza z kafe

Gość gość
Jeśli masz delikatny typ urody, blondynka o niebieski oczach jak anioł to facet zawsze będzie bardziej delikatny, po prostu tak mamy. A jakbyś wyglądała jak ostra suka i tak się w łóżku zachowywała to na pewno facet byłby ostrzejszy

Gość gość
Porady: 1. Porozmawiaj z nim otwarcie o tym, czego pragniesz. 2. Obejrzyjcie p****la, gdzie kobieta jest dominowana. 3. Wymaluj się i ubierz jak suka. 4. Zachowuj się jak suka. Na kolana i do pana. Liżesz mu jajka. Z czasem to polubi.

Gość gość
Jeśli masz delikatny typ urody, blondynka o niebieski oczach jak anioł to facet zawsze będzie bardziej delikatny, po prostu tak mamy. A jakbyś wyglądała jak ostra suka i tak się w łóżku zachowywała to na pewno facet byłby ostrzejszy Nie pociesza mnie to, mam naturalnie bardzo jasne włosy, duże błękitne oczy do tego mam 155 wzrostu i 45 kg wagi więc jestem raczej dość drobna i mam taką dziecięca urodę.. Czyli mam 24 lata a bez dowodu piwa nie kupię. Mogłabym się pomalować ale po prostu w mocnym makijażu wyglądam śmiesznie i tutaj każdy się zgadza, nie pasują mi czerwone usta czy ciemny makijaż oczu... Czasami mam wrażenie, że on mnie traktuje jak dziecko, jak młodsza siostrę patrzy pogłaskać, przytulić ale nawet przy głupiej kłótni nie krzyczy tylko ucina temat a wiem, że jest temperament ą osobą. Kocham go ale czegoś mi w tym wszystkim brakuje

Gość gość
To wejdź na stronę bdsm pl i znajdź sobie mastera. Chłopak nie musi nic wiedzieć