Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z was zna sie na snach?blagam zinterpretujcie moj sen..martwie sie..

Polecane posty

Gość gość

Śniło mi się ze w śnie pojawiła się zaginiona parę lat temu dziewczyna kuzyna..do dam ze jest ona poszukiwana w i tacę itd..nie wiadomo co się z nią stało i czy żyje..wyszła z domu i ślad zaginął. W tym snie ona calowala mnie w policzek i pozyczala swoja czarna falbaniasta spodnice..ja chciałam ja uprac ale w końcu przymierzalam taka i zalozylam na siebie..potem szlam w niej do kościoła ale spoznilam się na msze... To koszmar jakis..ta spodnica byla cala czarna i czytalam ze to oznacza zalobe i wielki smutek.. Jakbyscie zinterpretowaly taki sen?

Gość gość
Czyli jesteś katoliczka, a mimo to wierzysz w senniki, zabobony i inne p*****ly? Nie mam więcej pytań.

Gość gość
Pomodl się za nią albo zamów mszę

Gość gość
Jesli to ty przymierzalas czarna suknie to ciebie dotyczy sen ,a nie tej zaginionej. Czeka cie smutek Czarna suknia zawsze to zwiastuje we snie.

Gość gość
Zinterpretowałabym, że to jest sen. Sny nie mają znaczenia, niczego nie "przepowiadają".

Gość gość
A mnie Sny przepowiadaja wszystko Dokladnie snije mi sie zawsze pogrzeb kogos i faktycznie potem umiera Wszystko sie sprawdza Snilo mi sie ze kuzyn sie powiesil i faktycznie tak sie stalo za miesiac,gdzie nikt nigdy by go o to nie posadzil bo wiecznie był zadowolony Snilo mi sie ze moj pies byl ciezko chory na raka i faktycznie zmarl na raka. Wszystko sie mi sprawdza.

Gość gość
gość dziś Po prostu przypominają ci się akurat te, które się "sprawdzają". Kiedyś też mi się wydawało, że mam "prorocze" sny. I ktoś mi poradził, żebym rano zaraz po przebudzeniu zapisywała każdy sen. Wiesz, co się okazało? Że tych "proroczych" nie było nawet 1% w ciągu kilkunastu miesięcy ;) A jakby tak wszystkie miały mi się spełniać to w tym czasie by się w moim życiu powinno dziac, że hej, samych pogrzebów wyśniłam wtedy bodajże 3 (nie było ani jednego) :D

Gość gość
Mnie też się czasem różne głupoty śnią. Ale to tylko sny. Pewnie są osoby co w to wierzą. Czasem sobie można sen dopasować do sytuacji w życiu, ale to nie dlatego, że ten sen był proroczy. Jak najszybciej o tym śnie zapomnij. Jak to mówią sen mara Bóg wiara :) . Sny są naszą podśwaidomoscią. Śnimy o tym co nam się przytrafiło kiedyś, co widzieliśmy, o czym myślimy i to na prawdę nic nie znaczy.

Gość gość
Sen o pogrzebie nie musi oznaczać bezpośrednio pogrzebu :) A sen, który coś może oznaczać niedobrego, najczęściej jakoś wewnętrznie się czuje. Najczęściej śnią się bzdury - bałagan w podświadomości :)

Gość gość
gość dziś No tak, jak się zacznie "interpretować" to faktycznie każdy jeden będzie "proroczy" :D :D :D

Gość gość
Mojej mamie śnią sie takie sny, ze gdyby okazaly sie prorocze to by juz pol rodziny nie bylo na tym swiecie. Zawsze jej sie sni, ze a.to dziecko wypadlo z okna, ze.samochod przejechal. I zawsze gledzi o tych jej snach, a mnie sie smiac z niej chce stara, a glupia. Dopóki z nia mieszkałam tez wierzyłam w te bzdury. Po co sobie zycie komplikować dodatkowo takimi durnotami?

Gość gość
dziś x To myślisz, że pocieszyć męża i powiedzieć, że jednak kiedyś będzie w kosmosie uganiał się za kosmitami i ratował świat? :D

Gość gość
Sny interpretuje się na poziomie psychologicznym. To sa przekazy z naszej PODŚWIADOMOŚCI. Im bardziej się przestraszysz, więskze emocje sen wywoła, tym ważniejszy jest przekaz. Ale tak jak mówię: na poziomie sygnału z podświadomości, a nie zaświatów :) To jest ważna informacja o tym, co przeżywasz.

Gość gość
jak dla mnie to oznacza tyle, ze o niej nadal myslisz, sny steruje nasza podswiadomosc

Gość gość
To jak wytlumaczycie mój sen? Snilo mi sie zaraz po smierci wujka,ze mowil do mnie ze ma schowane pieniadze w wewnetrznej kieszeni starego plaszcza na strychu w rodzinnym domu Poszlam tam i spytalam ciotke czy moge isc na strych poszukac zabawek dla dziecka..byl plaszcz skorzany stary i w nim faktycznie schowane pieniądze w kieszonce wewnetrznej