Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiecie wolno kochać księdza?

Polecane posty

Gość gość

nie robię nic tylko Go kocham On nie wie o moim uczuciu znałam Go już wcześniej i nic co prawda lubiłam jak odprawiał mszę ale nigdy nie patrzyłam na niego jak na mężczyznę i nagle coś się zmieniło nawet nie wiem kiedy zobaczyłam że ma piękne oczy uśmiecha się tak jakoś że na sercu robi się cieplej sama byłam zaskoczona gdy odkryłam że za nim tęsknie nie chcę tego ale nie umiem powiedzieć sobie nie i moje pytanie czy to że tak Go kocham to już grzech

Gość gość
Ale żal haha

Gość gość
nie grzech jeśli kochasz z daleka i on o tym nie wie...

Gość gość
w innym przypadku to grzech

Gość gość
zaraz, zaraz... ksiądz może wiedzieć o tej kobiecie, ale jeśli obydwoje nic nie robią, to nie mają grzechu a wręcz ta walka ich uświęca...

Gość gość
nie radzę pisać ani nic, bo nie wszyscy mają na tyle siły duchowej aby skończyć na dobrych słowach....i nic więcej - to też nie grzech ale coś więcej - to chyba już grech

Gość gość
Autorko - Ty opisujesz swoje fantazje związane z tym księdzem. Pewnie jesteś samotna i każdy miły gest wykonany w Twoim kierunku Cię nakręca, a w tej sytuacji te gesty to pewnie były do całego Kościoła. Daj sobie spokój, bo to nigdy nie kończy się dobrze.

Gość gość
Jako wtajemniczona w ten temat, powiem Ci tylko tyle...ile od kobiety zależy...powinnaś już wiedzieć... A poza tym, różni są księża...jeden powie - no tak czeka mnie walka ale nie zejdę na drogę grzechu a drugi pójdzie na to jak na lato! I się zabawi a w końcu zostawi...Jak chcesz, do ciebie należy wybór

Gość gość
rozczaruje Cię, nie jestem samotna

Gość gość
To tymbardziej zostaw tego księdza

Gość gość
Wiesz co, myślę, że Cię opętał zły! nagle, to tylo po diable!!!!

Gość gość
Zostaw Go dla Boga, poza tym Ty widzisz jego wersję eksportową, a prawda może być okrutna. Wielu księży to wilki w owczych skórach, nawet jeśli mają przyjemne oblicze, to w środku często są zepsuci, a pycha ich jest jak stąd w dalekie Galaktyki...

Gość gość
każdemu księdzu się chce prędzej czy później...a ty bądź glupia!!! znam nie takich dobrych, piknych, bystrych i nie robią na mnie wrażenia

Gość gość
To ci powiem coś. kiedyś jeden ksiądz nade mną pracował, nie chciałam, ale w końcu się zakochałam, a gdy bylam już tak tym uczuciem rozdarta, że się przyznałam, to on uznał, że to tylko ja pobłądziłam i muszę dać sobie spokój, on okazał się bez winy...Kiedy będzie się wydawało, że to piękna miłostka, tak naprawdę ona nie jest piękna ale wdepnięciem w g****o!

Gość gość
Dziękuję za rady i opinie nie mam zamiaru fundować sobie romansu z księdzem jak pisałam nie jestem osobą wolną ale mam problem z tym uczuciem i ne jest mi z tym fajnie

Gość gość
musisz się zwalczać każdego dnia, aż zwalczysz...MODLITWA!!!

Gość gość
miałam podobnie minęło parę lat nie spotkaliśmy się ani razu przez ten czas a ja wciąż tęsknie i chyba wciąż kocham